Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autocar plin cu români, accident în Italia. Autostrada A4 Torino-Milano, blocată complet
WhatsApp
Un autocar al unei firme de transport românești a fost implicat într-un accident pe autostrada A4 Torino-Milano, fiind lovit de un camion la ieșirea din stație. Din fericire, nici unul dintre pasageri nu a fost rănit.
Autocarul plin cu români implicat în accident

Un șofer de camion a fost rănit într-un accident rutier care a avut loc pe autostrada A4 Torino-Milano, la Settimo Torinese, potrivit publicațiilor Torino Cronaca și Torino Today.

Evenimentul a avut loc în cursul dimineții, când un TIR a lovit violent un autocar al unei companii românești care ieșea din zona rezervată mijloacelor de transport public.

Șoferul camionului a fost rănit

 

La fața locului au intervenit echipajele medicale de la 118 care, după ce l-au stabilizat pe șoferul camionului, l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului San Giovanni Bosco. Din fericire, starea sa nu este gravă.

Bilanțul ar fi putut fi mult mai rău, scrie presa din Italia. Autocarul era plin cu pasageri care, din fericire, în ciuda impactului violent, au scăpat nevătămați.

De asemenea, traficul pe autostrada A4 a fost complet blocat, deoarece camionul a pierdut o parte din încărcătură, obiecte din plastic, care s-a răsturnat pe carosabil.

A fost necesară o intervenție îndelungată pentru a curăța șoseaua, a îndepărta cele două vehicule implicate în accident și a transporta pasagerii autocarului cu un alt mijloc de transport.

Investigațiile privind acest accident, petrecut ieri, au fost preluate de poliția rutieră din Novara, potrivit sursei citate.

 

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel