Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autocar în drum spre România, blocat în Italia: Român dus direct la închisoare, după ce și-a fugărit soția pe străzi
WhatsApp
Povestea românului dat jos din autocarul care avea ca destinație România: un caz de rele tratamente în familie, care s-a soldat cu o plângere, o tentativă de evadare în orașul natal și, în cele din urmă, cu arestarea de către carabinierii din Trieste.

După o ceartă domestică dură, o femeie a încercat să scape ascunzându-se într-un tufiș de pe marginea drumului de acasă. Până atunci, ea fusese urmărită de soțul său care, cu puțin timp înainte, în interiorul zidurilor casei, se aruncase asupra ei, smulgându-i hainele. Femeia a fugit desculță pe străzi, pentru a se salva de violența românului.

Autocar în drum spre România, blocat în Italia

 

Salvată de polițiști, femeia a avut curajul de a-și denunța soțul care, complet beat și dezbrăcat, a continuat să o amenințe în fața intrării în casă. Bărbatul nu a așteptat verdictul instanței și a dispărut.

După un timp, însă, a fost depistat de o patrulă de carabinieri de la stația Miramare, în timpul unui control asupra unui autocar cu destinația România.

Bărbatul, un român de 35 de ani, are  de executat o pedeapsă de doi ani și zece luni de închisoare pentru rele tratamente în familie, amenințare și vătămare corporală.

După arestarea sa, carabinierii l-au dus la închisoarea locală Coroneo.

 

Vezi și:

Italia. O româncă a trecut prin iad, după ce partenerul ei a scos cuțitul, i-a furat bebelușul și a fugit cu el

 

 

Un bărbat de 52 de ani a ajuns în cătușe la Lentini, în zona Syracuse, după ce și-a maltratat familia. În prezent, el este acuzat de amenințări agravate împotriva partenerei sale și de port ilegal de armă. Înainte de a fugi, bărbatul a scos cuțitul cu care și-a amenințat partenera, a luat cu el fetița și a plecat într-o direcție necunoscută.e

Forțele de ordine din Lentini au arestat în ultimele ore un bărbat, în vârstă de 52 de ani. El avea asupra sa un pumnal cu care și-ar fi amenințat partenera, căreia i-a furat și bebelușul.

Potrivit unei prime reconstituiri,  bărbatul ar fi luat un pumnal, cu care și-ar fi amenințat partenera, o tânără româncă și apoi ar fi plecat, răpindu-și fiica de șase luni.

Potrivit primelor cercetări ale poliției, se pare că bărbatul a avut o ceartă aprinsă cu partenera sa. Conflictul a escaladat apoi, determinându-l pe bărbat să facă un gest cu siguranță inconștient.

De fapt, bărbatul de 52 de ani, cuprins de un acces de furie, ar fi luat un pumnal și ar fi amenințat-o pe partenera sa româncă, apoi a răpit-o pe fiica lor de șase luni și a fugit. La scurt timp, însă, bărbatul a fost găsit și arestat.

 Bărbatul, acuzat de abuz în familie, amenințări, răpire de copii și posesie ilegală de armă 

 

În prezent, el este acuzat de abuz în familie, amenințări în formă agravată, răpire de copii și posesie ilegală de armă.

Poliția va efectua acum investigațiile necesare pentru a afla de ce a făcut bărbatul ceea ce a făcut și dacă suspectul și-a maltratat în mod repetat partenera.

Mama copilului a fost cea care a alertat poliția și a cerut intervenția imediată. Femeia de origine română ar fi explicat faptele, iar cu ajutorul ei, bărbatul de 52 de ani a fost arestat la scurt timp după ce a fugit.

Poliția ar fi identificat bărbatul stând pe o bancă într-un parc. În brațe avea fetița de numai 6 luni, iar lângă el avea pumnalul la vedere. 

Într-o clipă, bărbatul a fost dezarmat și încătușat. Copilul a fost predat înapoi mamei sale, care era îngrozită de cele întâmplate și era în stare de șoc. Dar când a ajuns la locul arestării, a putut, în sfârșit, să-și îmbrățișeze din nou fetița.

După primele cercetări, se pare că bărbatul își supusese anterior partenera la violență. Acum, bărbatul în vârstă de 52 de ani se află în arest și va fi supus mai multor investigații pentru reconstituirea faptelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel