Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autocar în drum spre Anglia, blocat în Ungaria: Peste 50.000 de euro amendă; Erau doar trei pasageri în toată mașina și multe bagaje
WhatsApp
Polițiștii maghiari au observat un autocar care tracta o remorcă pe autostradă în direcția vest. Doar 3 pasageri și multe bagaje. Dar ceea ce au găsit înăuntru nu erau valize...

Polițiștii au oprit "autocarul turistic" care, potrivit șoferului, se deplasa din Republica Moldova spre Anglia. Autocarul avea doar trei "turiști" la bord.

În momentul în care a fost verificată remorca, în loc de valize, au fost găsite 7.500 de pachete de țigări cu marcajul românesc cu sigiliul accizei românești. Poliția a confiscat marfa de contrabandă în valoare de 15 milioane de forinți (38.000 de euro) și a inițiat proceduri pentru fraudă fiscală.

Aceasta înseamnă că făptuitorii vor fi sancționați cu o amendă suplimentară de 20 de milioane de forinți (51.000 de euro) și probabil chiar mai mult.

Șoferul în vârstă de 36 de ani a încercat să se eschiveze cu povestea că nu a știut despre marfa nedeclarată și că a fost împachetată de colegii săi din Moldova.

 

----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel