Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autobuz cu români, implicat într-un accident cu două autoturisme
WhatsApp
Două persoane din municipiul Galaţi au fost transportate la Spitalul Judeţean, după ce au fost rănite într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autobuz, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).
Tragedie în Bistrița Năsăud: Doi copii au fost loviți puternic de o mașină. Unul dintre ei este în stare critică la spital

Potrivit sursei citate, Poliţia Municipiului Galaţi a fost sesizată, prin 112, că joi seara, pe strada Brăilei, a avut loc un eveniment rutier.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au constatat că cele sesizate se confirmă, iar din verificările preliminare au stabilit că un bărbat cu vârsta de 23 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constructorilor, la intersecţia cu strada Brăilei, nu a respectat culoarea roşie a semaforului şi a pătruns pe această arteră rutieră, moment în care a intrat în impact cu un autobuz condus de un bărbat cu vârsta de 49 de ani, care se deplasa pe banda a doua.

În urma impactului, autobuzul a acroşat un alt autoturism, care era condus de o tânără de 22 de ani şi care se deplasa pe banda a treia, în aceeaşi direcţie. În urma impactului, autobuzul a pătruns pe scuarul din zona mediană.

 

Persoanele rănite au fost transportate la spital



IPJ Galaţi precizează că în urma accidentului a rezultat rănirea şoferului de 23 de ani şi a unui bărbat cu vârsta de 33 de ani, care se afla pe bancheta din spate în primul autoturism.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind negativ în toate cele trei cazuri. Rezultatul a fost negativ la conducătorul auto de 23 de ani şi după testarea cu aparatul Drugtest

Persoanele rănite au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel