Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autobuz cu 32 de persoane răsturnat în drum spre aeroport
WhatsApp
 Un autobuz s-a răsturnat, luni dimineaţa, pe autostrada A1, pe breteaua de ieşire spre Aeroportul Internaţional Sibiu, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Din primele informaţii, este posibil ca în interiorul autobuzului să fie 30 de persoane, potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov. 

La locul accidentului a fost trimis un microbuz de persoane şi mai multe ambulanţe. 

"ISU Sibiu a intervenit la un accident rutier, produs pe autostrada A1, cu mai multe victime. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 5 ambulanţe SMURD şi 3 SAJ, o autospecială de descarcerare. De asemenea, a fost trimis în cel mai scurt timp un microbuz transport persoane", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

"A1, pe breteaua de coborâre spre aeroport, şoferul unui autobuz, cursă regulată pentru o societate, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat in coliziune cu glisiera din partea stângă, răsturnându-se in afara părţii carosabile. Mai multe persoane primesc îngrijiri la fata locului, conştiente. Trafic îngreunat", a informat IPJ Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel