Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Un român, sătul de gălăgie, a amenințat cu toporul muncitorii care renovau apartamentul vecin
WhatsApp
Un român de 50 de ani a declanșat o misiune Wega în Viena-Margareten. Pentru era deranjat de gălăgia produsă de doi muncitori care lucrau în apartamentul vecin, românul a amenințat un muncitor cu un topor dacă nu se conformează și nu reduc zgomotul.

Discuții aprinse între un cetățean român în vârstă de 50 de ani și doi muncitori în timpul lucrărilor de renovare, cu puțin înainte de ora 15:00, la Siebenbrunnengasse din Viena-Margareten.

La scurt timp însă, bărbatul de 50 de ani l-a invitat pe unul dintre muncitori în apartamentul său cu pretextul de a purta o discuție despre o problemă cu privire la zgomotul infernal produs de munca lor, potrivit Heute.at.

Când muncitorul, în vârstă de 47 de ani, l-a urmărit pe român, acesta a scos brusc un topor și l-a amenințat pe muncitor. Zugravul a fugit din apartament și a chemat poliția.

Forțele alarmate din comanda poliției orașului Margareten, unitatea de așteptare din Viena și unitatea specială Wega au reușit să-l aresteze pe bărbatul de 50 de ani fără rezistență. Toporul a fost rechiziționat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel