Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Un român a furat o bicicletă electrică de mii de euro în cinci minute. Cum a acționat hoțul
WhatsApp
Un român, de 57 de ani, este suspectat că a furat, sâmbătă  după-amiază, o bicicletă electrică în valoare de mii de euro într-un magazin de biciclete din Gleisdorf.
Austria. Un român a furat o bicicletă electrică de mii de euro în cinci minute. Sursa foto: freepik.com

Potrivit stadiului actual al anchetei, românul, în vârstă de 57 de ani, se afla într-un magazin de biciclete din Gleisdorf, sâmbătă, în jurul orei 16.25. Potrivit polițiștilor, acesta s-a comportat cât se poate de discret, așteptând un moment potrivit.

La un moment de neatenție al angajaților magazinului, românul a luat o bicicletă electrică scumpă expusă la un stand. Românul a urcat pe bicicletă în timp ce se afla încă în magazin și a ieșit în grabă, scrie presa din Austria.

Imediat după ce angajații au raportat incidentul, patrulele de poliție au început o căutare în zona Gleisdorf. Suspectul a fost găsit și arestat la doar câteva sute de metri de locul faptei. 

Bărbatul a prezentat o carte de identitate românească care probabil a fost furată, dar polițiștii au reușit să stabilească adevărata identitate a hoțului. Bărbatul de 57 de ani este suspectat că a furat alte două biciclete electrice scumpe la începutul lunii martie 2023, folosind aceeași procedură. Interogat, suspectul a refuzat să facă vreo declarație. A fost dus la închisoarea Graz-Jakomini.

 

Vezi și. Elveția. Un român, deghizat în femeie, a înjunghiat două persoane. Criminalul a încercat să fugă din țară

 

O ciocnire violentă a izbucnit, vineri seara, în gara Basel. Un bărbat îmbrăcat în femeie a scos un cuțit și a rănit două persoane.

O femeie, de 22 de ani, și un bărbat, de 38 de ani, au fost răniți. Presupusul făptuitor, un român, de 37 de ani, a fost arestat lângă punctul de trecere a frontierei.

Potrivit parchetului din cantonul Basel-Stadt, confruntarea violentă a avut loc, vineri, 26 mai 2023, la ora 19.00, între mai multe persoane.

Potrivit investigațiilor poliției, a izbucnit o dispută între doi bărbați, unul dintre care era deghizat în femeie. La un moment, bărbatul îmbrăcat în femeie și-a rănit adversarul cu u cuțit, scrie presa din Elveția.

O femeie care s-a grăbit să ajute victima a fost și ea rănită. Victimele Răniții au fost duși de urgență la spital, unde au primit îngrijiri medicale.

Presupusul făptuitor a fost deja arestat. Angajații Oficiului Federal de Vamă și Securitate a Frontierei l-au recunoscut pe bărbat, la scurt timp, lângă punctul de trecere a frontierei Basel-Lysbüchel și l-au arestat.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel