Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Tânărul român acuzat că a violat doi bărbați, condamnat la închisoare: Judecătorii, uimiți când au văzut cu cine au de-a face
WhatsApp
Românul de 25 de ani care a fost acuzat că a violat doi bărbați în Salzburg și Braunau a fost condamnat la patru ani de închisoare. Sentința este definitivă.

Patru ani de închisoare pentru românul de 25 de ani care a violat câte un bărbat în Salzburg și Braunau. Bărbatul condamnat a recunoscut în instanță că a întreținut relații sexuale, dar el a spus că acestea au fost consensuale. În plus, bărbatul a molestat și alți băieți tineri. Sentința de patru ani de închisoare este definitivă.

Vineri, la Tribunalul Regional din Salzburg s-a desfășoară un proces în legătură cu două cazuri de viol. Acuzatul, în vârstă de 25 de ani, originar din România, este acuzat că a forțat bărbați să facă sex anal în toalete publice din Salzburg și Braunau. 

Judecătorii din Austria, uimiți când au văzut cine este românul cu care au de-a face

 

Lista acuzațiilor aduse cetățeanului român este lungă, după cum au constatat judecătorii austrieci: Constrângere, hărțuire, 12 furturi de telefoane mobile, țigări și o bicicletă. Atât bărbați, cât și femei se numără printre presupusele sale victime. Vineri, șomerul, care locuiește în orașul Salzburg, este judecat pentru două violuri.

Condamnatul este un cetățean român în vârstă de 25 de ani. El este acuzat că, la 5 iunie 2022, a împins brusc un bărbat pe care nu îl cunoștea împotriva peretelui și l-a violat anal într-o toaletă publică din Salzburg. Același incident s-ar fi repetat pe 31 iulie, cu o altă victimă la Braunau. 

Românul acuzat că a violat doi bărbați, condamnat la închisoare în Austria

 

Șomerul în vârstă de 25 de ani, care locuiește în orașul Salzburg, este acuzat în temeiul articolului 201 din Codul penal. Aceasta este formulată după cum urmează: 

"Oricine constrânge o persoană prin forță, prin privare de libertate personală sau prin amenințare cu un pericol prezent pentru viața sau integritatea corporală (articolul 89) să efectueze sau să tolereze un act sexual sau un act sexual echivalent cu un act sexual se pedepsește cu închisoare de la doi la zece ani".

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel