Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Tânăr român, rănit după ce camionul pe care-l conducea s-a răsturnat în condiții misterioase
WhatsApp
Un camion condus de un tânăr român s-a răsturnat din motive necunoscute, în Saint Michael (Salzburg), Austria. Șoferul a fost rănit

Pompierii voluntari din St. Michael au fost chemați luni dimineață la un accident de camion. Șoferul român a suferit răni de grad nedeterminat. 

Luni, la ora 11.13, pompierii voluntari de la St. Michael au fost nevoiți să intervină la un accident de camion pe drumul de exploatare Murtal, în apropiere de Schotterteich. Un camion încărcat cu grafit de la mina din apropiere, din Kaisersberg, părăsise drumul dintr-un motiv rămas încă necunoscut și căzuse peste terasament.Austria.

Tânăr român, rănit după ce camionul pe care-l conducea s-a răsturnat în condiții misterioase 

 

Camionul s-a oprit pe o parte. Cu ajutorul primilor oameni sosiți la fața locului, șoferul român, în vârstă de23 de ani și care locuiește în Austria Inferioară, a reușit să iasă din vehicul printr-unul dintre geamuri.

Șoferul a suferit răni de grad nedeterminat și a fost transportat la spitalul Kalwang de către Crucea Roșie. În zona accidentului au fost necesare închideri de drumuri și devieri pe durata lucrărilor de curățare.  

Accidentul se petrece la câteva zile după ce un alt camion condus de un român a ajuns în șanț, din motive miserioase. Șoeaua N355, între localitățile Pervijze (Diksmuide) și Ramskapelle (Nieuwpoort) a fost închisă lune trecută, timp de câteva ore, deoarece un camion de mari dimensiuni s-a răsturnat în șanț. Șoferul român a scăpat nevătămat, ca prin minune.

Șofer român, accident în Belgia: Camionul încărcat cu mobilă și combustibil a ajuns în șanț

 

Camionagiul român a rămas nevătămat în urma accidentului. Camionul era încărcat cu butoaie de ulei și mobilier de baie. Totul a trebuit să fie transbordat înainte ca camionul să poată fi ridicat.

Accidentul a avut loc luni dimineață, cu puțin înainte de ora 11.00. Un camionagiu român care conducea în numele unei companii de transport germane se afla pe drum cu o încărcătură. Imediat după Pervijze, camionagiul a ajuns pe partea dreaptă a drumului în Nieuwpoortstraat din Pervijze. Aceasta este o porțiune de drum periculoasă acolo. Pe de o parte, pentru că în acel loc este câmp deschis, iar vijeliile îi pot surprinde pe camionagii. Pe de altă parte, pentru că umărul moale este chiar lângă drum. Nu există nicio bandă de deviere sau pistă pentru bicicliști.

Potrivit bărbatului român, acesta a fost distras momentan și astfel a ieșit pentru scurt timp de pe șosea. În acest proces, hazardul său s-a scufundat imediat, a continuat să meargă încă vreo 10 metri și în cele din urmă s-a răsturnat. Șoferul român a rămas nevătămat. De asemenea, a făcut testul de alcoolemie cu rezultat negativ. 

Imediat după accident, la fața locului au sosit echipe din zona de poliție Polder. O companie din Lichtervelde/Kortemark a fost chemată cu echipament greu pentru a efectua tractarea. Acest lucru a necesitat închiderea completă a carosabilului. Remorcarea a durat în cele din urmă câteva ore, deoarece încărcătura a trebuit să fie transbordată mai întâi. În cala de marfă se aflau mai multe colete mari de mobilier de baie destinate Vanmarcke. O parte din încărcătură a alunecat, dar este posibil ca cea mai mare parte a mobilierului să fi rămas intactă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel