Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Scandal cu tăieturi și cuțite între doi români, chiar de Ziua Națională
WhatsApp
Ofițerii Comandamentului Poliției Municipale Brigittenau și ai WEGA au fost alertați, ieri, după ce un cetățean român în vârstă de 27 de ani ar fi atacat cu un cuțit un cunoscut de 30 de ani în apartamentul său.

După ce polițiștii au bătut de mai multe ori, suspectul a deschis ușa. Victima fugise deja la rude. Tânărul de 27 de ani a fost arestat temporar.

Austria. Scandal cu tăieturi și cuțite între doi români, chiar de Ziua Națională



Victima avea mai multe tăieturi pe mâini și pe brațe, precum și pe spate. El a fost dus la spital cu o ambulanță. Medicii spun că viața sa nu este pusă în pericol.

Întrucât tânărul de 27 de ani avea și el tăieturi pe palme, a fost dus și el la spital. Arma crimei, un cuțit de bucătărie, a fost confiscată temporar.

Ambele părți se aflau sub influența alcoolului.

Motivele disputei și ale vătămării corporale grave care a urmat sunt încă în curs de investigare.

Vezi și:

Aderarea la Schengen. Europarlamentar: Austria a exprimat NU-ul, chiar de Ziua Națională a României

 

Aderarea României la Spațiul Schengen este în impas, deși mai sunt 4 zile până la „următoarea șansă”, spune europarlamentarul Nicu Ștefănuță. Acesta atrage atenția că Austria și-a exprimat „Nu-ul”, iar Olanda a spus că are nevoie de o decizie parlamentară. 

„În timp ce ați sărbătorit Ziua Națională, la Bruxelles a avut loc ceea ce în limbaj diplomatic se numește "un non event". Adică statele membre reunite la nivel de ambasador au indicat că nu au o linie unitară privind Schengen și aderarea noastră. Mai exact, Austria a exprimat NU-ul, iar Olanda a spus că are nevoie de o decizie parlamentară. Este modul lui Rutte de a spune, ca Pilat din Pont: 'mă spăl pe mâini de această decizie'. Croația este OK, ei sunt ca și trecuți în Schengen. La noi și la bulgari încă nu e clar, deși decuplarea unei țări de alta este posibilă”, spune europarlamentarul român Nicu Ștefănuță (Renew).

Acesta spune că în calitate de fost diplomat și actual europarlamentar se întreabă cum este posibil să nu se știe atât de târziu de opoziția Austriei fără să se fi făcut nimic.

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel