Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Român prins în gară: Voia să fugă după ce și-a jefuit iubita, care îl reclamase pentru violențe și amenințări repetate
WhatsApp
O româncă în vârstă de 34 de ani a cerut ajutorul poliției din Amstetten, marți dimineață, pentru că s-a certat cu fostul partener de viață în fața complexului de apartamente în care locuiește, iar acesta a lovit-o în ceafă. bărbatul, după ce i-a furat din cază mai multe carduri și obiecte, a fost arestat în gară, înainte să fugă.

Ofițerii care au intervenit i-au impus românului de 31 de ani interdicția de intrare și de apropiere față de iubita sa, tot o conațională, și l-au dus la secția de poliție pentru interogatoriu.

Imediat ce a fost eliberat, bărbatul s-a întors în apartament pentru a lua niște haine, după cum a susținut. Cu toate acestea, el a amenințat că o va ucide pe femeie. Ofițerii au fost nevoiți să intervină din nou și să-l scoată din apartament.

Austria. Român prins în gară: Voia să fugă după ce și-a jefuit iubita, care îl reclamase pentru violențe și amenințări repetate

 

Ulterior, românul a mers cu mașina la locul de muncă împreună cu un coleg, unde a fost sfătuit să se întoarcă din nou acasă din cauza alcoolismului său.

În jurul orei 15.40, bărbatul a ajuns în cele din urmă din nou la apartamentul fostei sale iubite, a spart ușa și a furat un teanc de chei, mai multe carduri bancare și permisul de conducere al femeii. El a retras aproximativ 1.300 de euro în numerar de la un bancomat din centrul orașului.

Când s-a întors acasă, românca a alertat din nou poliția și a depus plângere. Parchetul a ordonat apoi arestarea inculpatului, după care poliția a lansat un apel de urmărire generală împotriva sa.

În jurul orei 22.00, ofițerii de la Serviciul de Investigații Criminale l-au arestat pe bărbat la gară. De asemenea, au confiscat de la acesta un mănunchi de chei, carduri bancare și aproximativ 850 de euro. Românul a fost transferat la închisoarea St. Pölten, potrivit noen.at.

 

Citește mai departe

Austria. Șase români au atacat un conațional și i-au furat peste 25.000 de euro din seif

 

Șase români au atacat un conațional și i-au furat peste 25.000 de euro din seif. Jaful a avut loc în primăvara anului 2021 într-un apart-hotel din Wals-Siezenheim (Salzburg), Austria.

Cei șare români au acționat fără scrupule, intrând în forță într-o cameră a unui apart-hotel din Wals-Siezenheim, înarmați cu cuțite și bâte de baseball. Cei șase au atacat un conațional și au jefuit 25.300 de euro.

Victima petrecuse cu prostituate în hotel. Bărbatul păstrase banii într-un seif. Femeile au aflat despre acest lucru și au spus mai departe celor șase inculpați. Aceștia au început o ceartă violentă cu John.

După atac, bărbații au fugit. La scurt timp, poliția a reușit să-i prindă pe suspecți. Au vrut să treacă punctul de trecere a frontierei de lângă Laufen cu un autoturism.

Incidentul a avut loc încă din luna aprilie a anului trecut, iar patru membri ai bandei sunt deja în închisoare. Aceștia au executat pedepse cuprinse între doi ani și jumătate și cinci ani în toamna anului 2021.

Marți, la tribunalul regional au fost pronunțate sentințele pentru ultimii doi făptuitori. Un bărbat are de executat cinci ani de închisoare, iar cel de-al doilea român cu un an mai mult. Ambele sentințe sunt deja definitive din punct de vedere juridic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel