Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Român, atacat și jefuit de 5.000 de euro de doi conaționali înarmați cu un cuțit și un topor. A scăpat cu viață doar fugind
WhatsApp
Doi români din Austria sunt judecați pentru tentativă de omor, după ce au atacat cu un cuțit și un topor un conațional în vârstă de 33 de ani. Aceștia ar fi vrut să îi dea o lecție victimei, după ce ar fi hărțuit sexual o femeie.

Agresiune sexuală ca motiv pentru tentativă de omor: La Tribunalul Regional Krems din Austria Inferioară, un român de 56 de ani și fiul său vitreg sunt judecați acum pentru tentativă de omor.

Trei români, două arme și un motiv: joi, un bărbat de 56 de ani și fiul său vitreg de 15 ani au fost judecați pentru tentativă de omor și jaf calificat la Tribunalul Regional din Krems (Austria Inferioară).

Austria. Român, atacat și jefuit de 5.000 de euro de doi conaționali înarmați cu un cuțit și un topor

 

Cei doi ar fi atacat și rănit un compatriot de 33 de ani cu un cuțit și un topor pe banda de urgență a autostrăzii S5, în apropiere de Königsbrunn am Wagram (Austria Inferioară), în jurul orei 20.00, la 22 ianuarie. Apoi, cei doi ar fi luat 5000 de euro în numerar de la victimă. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a scăpat cu viață doar fugind în mașină.

În ciuda numeroaselor tăieturi, vânătăi și escoriații, a condus până la Viena, unde a depus o plângere. În timp ce primea primul ajutor la spital, el a postat pe TikTok o înregistrare video a atacului, care a fost văzută și de juriul din proces.

Motivul atacului: Bărbatul de 33 de ani ar fi hărțuit-o sexual în prealabil pe partenera, respectiv mama celor doi inculpați. Ieri, femeia aflată în boxa martorilor a declarat că incidentul a fost rezultatul unei "răzbunări diabolice" din partea victimei.

Întrucât românul nu s-a prezentat la proces, acesta a fost amânat.

Austria. Copil român, atacat brutal pe stradă de trei indivizi

 

Un minor român, în vârstă de 14 ani, a fost atacat brutal, ieri, de trei indivizi în Austria Superioară.

Tânărul român de 14 ani, rezident în raionul Freistadt, a fost atacat în jurul orei locale 18.30, pe Hessenplatz, de trei indivizi pe care nu îu cunoștea, care l-au lovit brutal cu picioarele și pumnii. Din portofel i-au fost furați cinci euro.

Românul de 14 ani a suferit răni în urma atacului.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili autorii atacului și motivul pentru care l-au bătut pe adolescentul român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel