Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Român arestat, după ce și-a amenințat partenera și i-a atacat pe polițiștii veniți la caz
WhatsApp
Polițiștii de la comandamentul poliției municipale Brigittenau au fost chemați la un apartament din cauza unui conflict.

În timpul investigațiilor, un cetățean român în vârstă de 54 de ani ar fi încercat să îi lovească cu cotul în față pe ofițerii care au intervenit. Polițiștii au reușit să evite loviturile.

Suspectul a fost arestat provizoriu, în ciuda faptului că a opus rezistență. Se pare că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cursul procedurilor oficiale, a reieșit că bărbatul își amenințase anterior și partenera, care era prezentă, și ar fi devenit violent față de aceasta.

Drept urmare, bărbatului de 54 de ani i s-a interzis să intre și să se apropie de localul respectiv. Suspectul se află acum în custodia poliției.

 

Șoferiță româncă, accident grav în Austria. Toate cele trei persoane din mașină, în stare gravă

 

O șoferiță româncă în vârstă de 33 de ani a fost implicată într-un accident grav în localitatea Rettenschöss din Austria, în timp ce se afla la volanul mașinii împreună cu doi pasageri. Incidentul a avut loc la scurt timp după ora 22:00, pe drumul B172 spre Walchsee.

Potrivit poliției, în mașină se aflau șoferița de 33 de ani, o femeie de 34 de ani pe scaunul pasagerului și un bărbat ceh de 22 de ani pe bancheta din spate. Accidentul s-a produs într-o curbă la dreapta, într-o zonă cu limită de viteză de 60 km/h, unde șoferița nu a adaptat viteza. Din cauza vitezei mari, mașina a părăsit carosabilul, a decolat de pe șosea, a zburat peste un pârâu și s-a lovit de albia acestuia.

Toți cei trei ocupanți ai mașinii au suferit răni grave în urma impactului. Șoferița de 33 de ani a fost transportată la camera de urgență a clinicii Rosenheim, prezentând răni grave la coaste și pelvis. Pasagera în vârstă de 34 de ani a suferit și ea leziuni severe și a fost dusă la spitalul raional din Kufstein, în timp ce tânărul de 22 de ani a fost transferat la spitalul din Innsbruck cu un elicopter, fiind în stare critică și primind îngrijiri medicale intensive.

Inițial, poliția a presupus că în mașină se afla o a patra persoană, iar zona din apropiere a fost căutată intens de serviciile de urgență, inclusiv cu ajutorul câinilor de urmă și al unei drone cu termoviziune. Ulterior, s-a confirmat că în mașină erau doar cei trei ocupanți. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel