Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Muncitor român, grav rănit în urma unui accident de muncă: Transportat la spital cu elicopterul
WhatsApp
Un muncitor român în construcții a fost victima unui accident de muncă la Prutz. Bărbatul de 42 de ani a fost grav rănit și transportat la spital cu elicopterul.

Un bărbat a fost rănit joi dimineață în timpul unor lucrări de construcție la Prutz. Un bărbat austriac de 43 de ani era angajat la lucrări de forare a ancorei împreună cu un român de 42 de ani pe un șantier de construcții de pe Reschenstraße. Austriecii au ridicat țeava cu o macara și cu o frânghie pentru a o atașa la conducta deja forată și a o întoarce.

Când bărbatul de 43 de ani a început să înșurubeze țeava, cel de 42 de ani avea încă mâna stângă în alunecarea frânghiei. Nu se știe de ce, mâna s-a prins de acea frânghie. Austriacul a încercat totuși să apese imediat pe butonul de oprire de urgență. Cu toate acestea, l-a învârtit pe român în jurul țevii de foraj, după care s-a lovit cu capul de căruciorul opus al tunului.

Bărbatul de 42 de ani a suferit răni grave la braț, cap și coaste. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Innsbruck cu un elicopter de salvare. 

Austria. O româncă, aflată în vizită la prietena ei, a ajuns la spital după ce a băut detergent

 

O româncă, în vârstă de 34 de ani, a băut dintr-o sticlă de apă minerală fără să-și dea seama că aceasta conținea un agent de curățare, în Völkermarkt din Austria.

Evenimentul a avut loc duminică, la ora locală 12:30, atunci când românca se afla în vizită la apartamentul prietenei sale, în vârstă de 52 de ani, tot româncă, din Völkermarkt. Ea a băut accidental dintr-o sticlă de apă minerală plină cu agent de curățare. 

Potrivit presei din Austria, pe sticlă nu existau avertismente, iar românca habar n-avea că în sticlă era un agent de curățare a podelei. Marca agentului de curățare este momentan necunoscută.

Românca a suferit leziuni și a fost imediat tratată de un medic de urgență și apoi dusă cu ambulanța la Clinica Klagenfurt. Starea de sănătate este momentan necunoscută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel