Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Îngrijitor român, căutat după ce a furat două ceasuri de zeci de mii de euro de la un bătrân pe care l-a asistat doar trei zile
WhatsApp
Un bărbat român în vârstă de 30 de ani este puternic suspectat că a furat două ceasuri de valoare, precum și bani și documente de la un bărbat în vârstă de 78 de ani, aflat în îngrijire de 24 de ore. Prejudiciul se ridică la câteva zeci de mii de euro.

Un român în vârstă de 30 de ani este puternic suspectat că a furat două ceasuri valoroase, precum și bani și documente de la un bărbat de 78 de ani, în timpul îngrijirii de 24 de ore. Prejudiciul se ridică la câteva zeci de mii de euro.

Îngrijitor român în Austria, căutat după ce a furat două ceasuri de zeci de mii de euro de la un bătrân

 

Îngrijitorul în vârstă de 30 de ani este suspectat că a furat de la clientul său în vârstă de 78 de ani, care avea nevoie de îngrijire, între 20 și 22 martie 2023. Suspectul este căutat de bărbat.

Românul în vârstă de 30 de ani este suspectat că a furat două ceasuri de valoare, precum și bani și documente de la bătrânul de 78 de ani în timpul îngrijirii de 24 de ore.

Făptașul a fost dat în urmărire generală. Prejudiciul total se va ridica probabil la câteva zeci de mii de euro. În prezent, nu se știe unde se află suspectul, care este căutat.

 

Vezi mai departe

Român de 22 de ani arestat la Viena. Tânărul, bănuit că a dat mai multe spargeri în care a furat 200.000 euro

 

Un român a fost arestat la Viena, după ce a dat mai multe spargeri cauzând un prejudiciu de 200.000 de euro. 

Un român în vârstă de 22 de ani a fost arestat la Viena, fiind acuzat că a comis mai multe spargeri, cauzând un prejudiciu de 200.000 de euro. El a dat trei spargeri în Austria Inferioară și Viena.

Potrivit publicației vol.at, tânărul a fost arestat, marți, la Vienna-Favoriten și dus la închisoarea Josefstadt. El nu a mărturisit faptele.

Autoritățile austriece spun că furturile au fost comise în decembrie 2021 în Wolkersdorf (districtul Mistelbach), la începutul lunii ianuarie 2022 în Enzersdorf an der Fischa (cartierul Bruck an der Leitha) și în octombrie anul precedent în Viena-Liesing. Cercetările au fost efectuate de Oficiul de Stat al Poliției Criminale din Austria Inferioară.

În urmă cu câteva zile, un alt român a fost condamnat la închisoare, în Austria, după ce i-a amenințat pe polițiștii dintr-o secție din Salzburg că are o "bombă nucleară" în buzunar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel