Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Român, implicat într-un accident groaznic cu mai multe masini pe A1. Opt victime
WhatsApp
Un român, în vârstă de 54 de ani, a fost implicat într-un carambol pe A1, lângă Neumarkt an der Ybbs, districtul Melk din statul austriac al Austriei de Jos.
Austria. Român, implicat într-un accident groaznic cu mai multe masini pe A1. Opt victime

Carambolul a avut loc după ce un tânăr de 27 de ani, din Franța, nu reușit să frâneze la timp. De asemenea, la bord se află mama sa de 47 de ani și cei doi copii ai săi (11 și 16 ani). Mașina sa s-a izbit de vehiculul din față pe banda a treia, condusă de o femeie de 45 de ani.

Datorită forței impactului, mașina femeii a fost aruncată în bara centrală de beton și s-a răsturnat, relatează Direcția Poliției de Stat (LPD) Austria Inferioară. Vehiculul s-a oprit cu roțile în sus. Șoferița a fost rănită. Mama sa, în vârstă de 66 de ani, care călătorea alături de femeie, a fost scoasă din mașină de către pompierii voluntari și transportată la spitalul universitar Krems, în elicopterul medicului de urgență. Șoferița a fost dusă la Spitalul de Stat Melk cu o ambulanță.

 

Reacție în lanț 

 

În timpul răsturnării, mașina a pierdut roata din spate și suspensia. Acestea au fost aruncate în spatele unei mașini. Șoferul român, în vârstă de 54 de ani, rămâne nevătămat.

Mașina francezului de 27 de ani a lovit banda a doua și s-a izbit de un alt vehicul. Șoferul de 38 de ani din Bregenz rămâne nevătămat. Mama șoferului, în vârstă de 60 de ani, care călătorea cu el, a fost transportată la spitalul universitar St. Pölten cu un elicopter de urgență.

Imediat după această coliziune, mașina tânărului de 27 de ani revine pe banda a treia, unde se ciocnește cu o mașină din lateral. Șoferul în vârstă de 51 de ani și soția sa de 46 de ani nu sunt răniți, potrivit LPD Austria Inferioară.

Tânărul de 27 de ani și familia sa sunt răniți și duși la Spitalul de Stat Amstetten.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel