Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. O tânără mămică româncă, găsită fără viață: Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Ancuța
WhatsApp
Durere în localitatea Călinești-Oaș din județul Satu Mare. O tânără mamă româncă, ce locuia la periferia Vienei din Austria, și-a pus capăt zilelor în urma unei depresii severe ce a măcinat-o ani la rând

Tânăra, din Călinești-Oaș, a ales să sară de pe un pod, iar forțele de intervenție ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva, conform PresaSM. Totul s-a întâmplat în cursul zilei de marți, 15 noiembrie. Ancuța a intrat într-o stare de depresie severă după ce în urmă cu circa doi ani a decedat mama sa. Afecțiunea psihică a fost acutizată în urma nașterii, fiind instalată o depresie post-natală.

Fără sprijin de specialitate eficient și în urma unor discuții în contradictoriu cu apropiații, tânăra nu a mai rezistat și a ales să își încheie socotelile cu viața. Victima a fost căsătorită din septembrie 2012, iar în urma tragediei copilașul va fi crescut de către tată, originar din comuna Gherța Mică.

 

Vezi și 

 

Povestea unei prostituate românce din Austria: „Aveam datorii acasă, aveam nevoie de bani”. Singurul regret este că și-a mințit copilul

 

O prostituată româncă vorbește despre „afacerea cu semaforul roșu pentru o lungă perioadă de timp” din Graz, Austria. Ce regretă Ana? Că și-a mințit copilul în legătură cu meseria ei.

Intrarea în afacere? „Nespectaculoasă! Nu a fost nicio presiune, nici trafic de persoane, nici violență. Dacă era presiune, era economică. Aveam datorii acasă, aveam nevoie de bani”, spune Ana, nume schimbat de redactorii din presa din Austria.

Românca a ajuns într-un bordel din Cehia, în urmă cu vreo 20 de ani. „În primele săptămâni mi-a fost foarte greu. Pentru că aici nu vorbim despre dragoste de vânzare. Vorbim despre munca sexuală, vânzarea propriului corp”, spune Ana.

Femeia vorbește și despre cum a ajuns din Cehia în Austria. „O femeie mi-a spus că ar fi mai bine aici (n.r. - Graz), că aș putea câștiga mai mulți bani”.

În cele din urmă, capitala statului Stiria urma să devină un refugiu sigur pentru Ana într-o industrie în mare măsură reglementată din această țară. „Am început într-un bordel și am rămas acolo până când am renunțat acum câțiva ani”.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel