Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Austria. Familie de români, implicată într-un grav accident. Conaționalul și-a băgat soția și copilul în spital după ce s-a urcat beat la volan
WhatsApp
O familie de români a fost implicată, sâmbătă seară, într-un accident în Abtenau, landul Salzburg din Austria.
Austria. Familie de români, implicată într-un grav accident. Conaționalul și-a băgat soția și copilul în spital după ce s-a urcat beat la volan. FOTO: colaj capturi sn.at

Potrivit primelor informații oferite de polițiști, un cetățean român, în vârstă de 44 de ani, și-a condus mașina în zona pieței Abtenau. În mașină se aflau soția lui, în vârstă de 42 de ani, și cei doi copii, în vârstă de 8, respectiv 17 ani. Într-o curbă la dreapta, românul și-a condus mașina prea departe pe mijlocul benzii și s-a ciocnit lateral cu mașina care venea din sens opus, a unui cetățean bosniac de 62 de ani. Românul a lovit apoi o lampă stradală.

Românca de 42 de ani și copilul de 8 ani au fost răniți și transportați la spital de urgență cu salvare. Partea din spate a unei alte mașini a fost avariată de felinarul răsturnat, care a trebuit să fie scos de pompieri.

Mașina românului de 44 de ani a fost remorcată. Un alcooltest efectuat românului a arătat o valoare de 1,5 pe mil. Permisul de conducere i-a fost confiscat, a declarat Poliția.

Austria. Doi șoferi români de TIR, trimiși în închisoare. Unul dintre ei a fugit, dar a fost prins când s-a întors la camion după acte

 

Vezi și 

 

Microbuz românesc, accident cumplit în Austria: O femeie a murit, cinci persoane grav rănite

 

Un microbuz românesc a fost implicat, pe 22 august, într-un grav accident de circulație în Austria. În urma impactului, o femeie a murit, iar alte cinci persoane sunt în stare gravă.

Accidentul a avut loc în apropiere de Stainz, în districtul Deutschlandsberg, marți dimineața devreme. Potrivit publicației ORF, accidentul a avut loc în jurul orei 4:00, pe L 461. Din motive încă în curs de investigare, microbuzul românesc cu opt pasageri a ieșit de pe șoseaua udată de ploaie, s-a izbit de un terasament și s-a răsturnat.

Din păcate, pentru una dintre pasagere impactul a fost fatal. Femeia a murit la locul accidentului. Alte cinci persoane au fost rănite grav și au fost transportate la spitalele din Deutschlandsberg, Wagna și Graz.

Șoferul microbuzului este în continuare interogat de poliție, iar vehiculul implicat în accident a fost confiscat de autorități.

Accidentul s-a petrecut la numai câteva zile după unul similar din Germania, în care a fost implicat tot un microbuz înmatriculat în România.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel