Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Australian Open. Simona Halep și-a aflat ADVERSARUL
WhatsApp
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, va avea o adversară foarte dificilă în prima rundă a turneului Australian Open, cel dintâi de Mare Şlem al anului, pe Kaia Kanepi (Estonia), potrivit tragerii la sorţi efectuate joi la Melbourne.

Halep (27 ani) a fost învinsă de Kanepi la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, cu 6-2, 6-4, în primul tur, baltica ajungând până în optimile de finală, unde a pierdut în trei seturi în faţa Serenei Williams.

Halep, finalistă anul trecut la Australian Open, a pierdut primul său meci din 2019, cu 4-6, 4-6 în faţa australiencei Ashleigh Barty, miercuri, la Sydney, însă Kanepi (33 ani, 70 WTA) nu a mai jucat de la US Open.

Simona Halep a reuşit să câştige primul său duel cu estoniana, în 2014, la Doha, cu 6-4, 3-6, 7-6 (5), în primul tur.

Un meci foarte greu va avea şi Mihaela Buzărnescu, desemnată cap de serie numărul 25, contra americancei Venus Williams (38 ani, 37 WTA), de două ori finalistă la Melbourne.

Nici Monica Niculescu (31 ani, 88 WTA) nu va avea un meci uşor, urmând să joace contra tinerei americane Amanda Anisimova (17 ani, 87 WTA).

Celelalte trei românce de pe tabloul principal de simplu par să aibă meciuri mai accesibile. Ana Bogdan (26 ani, 81 WTA) va înfrunta o adversară din calificări. Irina Begu (28 ani, 76 WTA) va primi replica germancei Andrea Petkovic (31 ani, 61 WTA), scorul meciurilor directe fiind egal, 2-2. Irina a câştigat ultimul meci, în toamnă, la Sankt Petersburg, cu 7-6 (5), 6-1, în primul tur. Sorana Cîrstea (28 ani, 84 WTA) va juca, în premieră, cu Rebecca Peterson, o suedeză de 23 de ani, care ocupă locul 62 în clasamentul mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel