Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aterizare de urgență: Ministrul Apărării din Italia, pasager într-un avion care ar fi luat foc
WhatsApp
Aterizare de urgență pe Aeroportul Ciampino din cauza unui degajament de fum: Ministrul Apărării din Italia, prins în avionul cu pricina.
Sursă foto: Stânga - Guido Crosetto / Dreapta - pixabay.com

Avionul care îl transporta pe ministrul italian al Apărării, Guido Crosetto, a fost nevoit să aterizeze de urgență la aeroportul Ciampino din Roma, din cauza apariției fumului în compartimentul pentru bagaje. Incidentul a avut loc în timp ce aeronava, un Falcon 900 al Forțelor Aeriene Italiene, se întorcea în Italia de la summitul miniștrilor NATO de la Bruxelles.

Toți pasagerii au fost evacuați în siguranță, iar autoritățile au confirmat că nu au existat răni sau intoxicații ca urmare a incidentului. Pompierii au intervenit rapid pentru a asigura securitatea avionului și pentru a investiga cauza exactă a fumului.

Ministrul Crosetto și personalul său se aflau la bord în momentul aterizării de urgență. Înainte de acest incident, oficialul italian a participat la Consiliul Atlantic al Miniștrilor Apărării de la sediul NATO, unde a pledat pentru o mai mare implicare a alianței în problemele de securitate din regiunea sudică, subliniind importanța acestui aspect pentru viitoarele discuții internaționale.

Investigațiile pentru determinarea cauzelor exacte ale incidentului sunt în curs de desfășurare, iar autoritățile continuă să monitorizeze situația pentru a asigura că nu există riscuri suplimentare pentru siguranța pasagerilor și a echipajului, scrie Fanpage.

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel