Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Asistenta Mihaela Anghel, prima româncă vaccinată anti-Covid în România a primit rapelul: „Comentariile m-au afectat”
WhatsApp
Prima persoană vaccinată anti-Covid-19 în România, asistenta Mihaela Anghel, a primit duminică a doua doză din serul contra coronavirusului, la Institutul Matei Balş din Bucureşti. Mihaela Anghel a povestit că, după ce a fost vaccinată, a primit foarte multe comentarii care au afectat-o.

”În prima zi m-au afectat puțin, ulterior am încercat să nu le mai citesc, am încercat să nu mă afecteze. Eu m-am simțit privilegiată, am mulțumit tuturor că am fost aleasă să fiu prima persoană vaccinată din România. Din moment ce mi-am ales meseria asta, nu mi-a fost teamă”, a spus asistenta, potrivit Digi24.

Mihaela Anghel este asistentă medicală generalistă, membră a echipei medicale care, în data de 27 februarie 2020, a preluat primul pacient din România confirmat cu virusul Sars-CoV-2.

Mihaela Anghel spune că situația în spital este încă destul de grea, dar cadrele medicale au speranță că, prin acest vaccin, vom scăpa de pandemie. Asistenta a făcut parte din echipa medicală care a îngrijit primul bolnav Covid-19 din România. ”Îmi amintesc încă din noaptea aia, la 12 jumătate când am aflat că o să ajungă primul pacient. Am rămas blocaţi toţi. Nu ştiam ce să facem. O emoţie groaznică, nu ştiam cu ce ne confruntăm. Eram şi eu speriată şi tremuram toată dar a trebuit să fiu tare pentru pacient”, a povestit ea la sfârșitul anului trecut, când a primit prima doză din vaccinul anti-Covid.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel