Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Apel la români pentru "salvarea" lui George Ciupilan. Românul participă într-un reality show italian
WhatsApp
Știrile Televiziunii Române lansează un apel pentru salvarea lui George Ciupilan la Grande Fratello VIP, un reality show italian. „Avem un compatriot în emisiune, trimiteți un SMS pentru a-l salva", spune un jurnalist român.
Apel la români pentru salvarea lui George Ciupilan. Românul participă într-un reality show italian / Foto: Captură video youtube

Un apel menit să îl salveze pe George Ciupilan de la nominalizarea care amenință să îl oblige să părăsească luni, 30 ianuarie, casa Grande Fratello VIP vine direct din România.

George se află în nominalizare alături de Nikita Pelizon și Oriana Marzoli, doi dintre cei mai puternici concurenți ai acestei ediții a reality show-ului. Pentru a-l salva, un post românesc de televiziune i-a dedicat chiar câteva minute. „Avem un compatriot în casa Grande Fratello VIP, un reality show italian. Trimiteți un SMS pentru a-l salva".

 

De ce riscă George Ciupilan să plece de la GF Vip

 

Judecând după sondajele online, românul ar putea fi cel care trebuie să plece din casă. După ce a ajuns la televot cu Oriana și Nikita, concurentul a fost nevoit să se confrunte cu două dintre cele mai puternice personalități ale acestei ediții. Dimpotrivă, deși politicos și bine crescut, Ciupilan nu a oferit prea mult din el însuși la reality show.

În afară de câteva scurte intervenții, mai ales în timpul surprizelor din timpul transmisiunilor în direct care i-au permis să-și spună povestea, George a rămas tăcut luni de zile, demonstrând că nu este un personaj obișnuit în mod deosebit cu reality show-urile. Tocmai aceste tăceri l-ar putea costa ieșirea din joc în fața lui Nikita și Oriana, care, în schimb, au oferit din plin material de discuție în această ediție, conform presei italiene.

 

Cine este George Ciupilan

 

Influencer și tiktoker, George a devenit cunoscut publicului italian după ce a participat la două reality show-uri  transmise pe Rai 2, „Il Collegio” și „La Caserma”. Însă viața tânărului nu a fost perfectă de la început.

„Mama mea, Marilena, a venit în Italia să-și caute de lucru și eu am rămas cu tatăl meu, Gigi. Am petrecut ani groaznici cu el, era mereu băut, am crescut practic de unul singur. Îmi amintesc că mereu mâncam ouă, la noi sunt o mâncare foarte ‘populară’. Când aveam opt ani, mama mea a apărut brusc. Știam că este în Italia, că are un nou partener și că lucra ca îngrijitoare în Arenzano. Nu aveam alte vești. În acea seară, ea a reapărut, după cum am spus. Într-o zi ne-am urcat într-un microbuz și mi-am dat seama că plec cu ea în Italia. Eram nebun de bucurie!”, a povestit George, într-un interviu acordat revistei „Chi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel