Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șantaj între studente românce, cu poze deocheate de videochat: „Știu ce faci, dragă fată norocoasă”
WhatsApp
O tânără din Iași, la data săvârșirii faptelor studentă la Medicină, a fost condamnată după ce și-a șantajat o colegă cu imagini indecente din activitatea acesteia de videochat. Interesant este că și șantajista practica, de asemenea, videochat-ul.
Foto ILUSTRATIV

Tânăra de 25 de ani a fost condamnată la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru șantaj și fals, dar sentința nu este definitivă, iar femeia a făcut recurs, scrie Ziarul de Iași.

Faptele au avut loc la începutul anului 2014, când victima, pe atunci și ea student la Medicină, a sesizat Poliția că este şantajată de o persoană necunoscută, atât telefonic, cât şi de pe un cont Facebook (care s-a dovedit a fi unul fals), obiectul şantajului fiind presupuse imagini indecente surprinse în timpul activităţii ei de videochat.

Oamenii legii au încurajat tânăra să intre în acest joc de şantaj şi au efectuat un flagrant delict, prinzând-o astfel pe studenta şantajistă în timp ce primea 1.000 de lei de la victimă.

Atunci, fata a spus că nu are acte la ea şi a dat un alt nume, care exista în realitate, al unei colege.

Asta i-a făcut pe anchetatori să deschidă dosar penal pe numele unei alte tinere.

După ce şi-au dat seama că au fost păcăliţi, poliţiştii au pus-o pe tânăra studentă la Medicină sub acuzare şi pentru fals.

Inculpata a povestit în instanţă că, în 2013, s-a angajat la un studio de videochat, unde a observat-o pe victimă, pe care o ştia din liceu.

 

„Știi ce slujbă interesantă și chiar excitantă ai”

 

Dintr-un registru al angajaţilor videochat-ului, tânăra a luat numărul de telefon al victimei şi a încercat să o contacteze.

Colega ei nu a răspuns, însă a fost în cele din urmă abordată de şantajistă prin intermediul unei pagini de Facebook fictive.

Prin mesaje repetate de pe acea pagină, Atănăsoae i-a cerut 1.000 de lei, ameninţând că, altminteri, va publica imagini cu victima practicând activităţi de videochat.

„Te sfătuiesc ca data viitoare să răspunzi la telefon, chiar dacă eşti apelată de un număr ascuns. Mai ales când ştii ce slujbă interesantă şi chiar excitantă ai. Ştiu ce faci, dragă fată norocoasă, sau dear lucky girl, nu ştiu cum îţi place mai mult. Ştiu unde, ştiu pe ce site-uri, la ce studio. Târgul meu: 1.000 de lei pană mâine, la ora 15:00, sau o postare interesantă va apărea peste tot. Asta pentru că nu-ţi vreau răul”, i-a scris șantajista, potrivit Știrile PRO TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel