Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anica Panfile, românca dispărută fără urmă de trei zile în Italia. Familia disperată: „Purta un trening gri”
WhatsApp
A plecat de la serviciu și a dispărut în neant. Familia și prietenii o caută disperați prin toată Italia de trei zile pe românca Anica Panfile, în vârstă 31 de ani. 

Anica Panfile este de negăsit, iar familia cere ajutor tuturor oamenilor din Italia și România. Femeia de naționalitate română s-a născut în anul 1992, având 31 de ani și este mama unor copilași care plând după ea.

Aceasta locuiește în Treviso, regiunea Veneto, Italia și nu a mai fost văzută din data de 18 mai 2023, conform presei italiene.

Vezi și: Italia. O tânără româncă a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață. Clasa fiului ei lansează o strângere de fonduri pentru a aduce trupul acasă

 

Româncă dispărută de trei zile în Italia

 

Potrivit informațiilor primite de la o conațională care o cunoștea personal pe femeia dispărută, se știe că aceasta este mama a patru copii care o așteaptă cu îngrijorare să se întoarcă acasă.

Partenerul ei a semnalat dispariția femeii după ce Anica nu s-a întors de la muncă în după-amiaza zilei de joi, conform publicației Oggi Treviso. La momentul dispariției, Anica era îmbrăcată într-un trening gri, cu o bluză și glugă, și purta pantofi sport de culoare roz.

Vezi și: Badantă româncă, denunțată la poliție după ce a maltratat o bătrână bolnavă. Femeia era moartă de beată când au venit carabinierii

 

Oricine are informații despre Anica este rugat să contacteze familia

 

Anica locuiește în orașul Treviso, în provincia cu același nume din regiunea Veneto. Autoritățile locale, prin Prefectură, au declanșat ample operațiuni de căutare pentru a o găsi.

Cetățenii sunt rugați să ofere ajutor prin semnalarea oricărei apariții posibile sau prin furnizarea de informații utile care pot contribui la găsirea ei. Persoanele care dispun de informații relevante sunt încurajate să contacteze Centrala Operațională a Carabinierilor din Treviso la numărul 0039 0422 5101 sau să apeleze direct numărul de urgență 112.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG     

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel