Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Româncă, înjunghiată de soțul albanez: „Nu ai murit încă?” Bărbatul a primit o condamnare exemplară
WhatsApp
O româncă a fost înjunghiată de soțul ei albanez, în casa lor din Thornton Heath, un district în burgul Croydon, Londra Mare, Anglia, pe 1 aprilie 2020. Ieri, Zef Gjoni, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru tentativă de omor.
Anglia. Româncă, înjunghiată de soțul albanez: „Nu ai murit încă?” Bărbatul a primit o condamnare exemplară

Atenție, informații care vă pot afecta emoțional!

Zef Gjoni i-a interzis Denisei, care are o fiică minoră în România, să mai ia legătura cu familia ei chiar la începutul lockdownului din Anglia. Pe 1 aprilie, bărbatul și-a dat seama că românca s-a dus cu telefonul la baie ca să vorbească cu cineva din familia ei și a luat-o razna pe loc. Astfel, în jurul orei locale 04:00 dimineața, Zef Gjoni a legat-o cu cureaua de la pantaloni pe Denisa și i-a spus că „unul dintre ei va muri în acestă noapte”. Apoi, albanezul a înjunghiat-o de 17 ori pe soția sa cu două cuțite din bucătărie, ținând unul în fiecare mână. 

Marea Britanie. Româncă, condamnată după ce a răpit o fetiță conațională. Aurelia a dus micuța la un cuplu care a abuzat-o ani la rând

În timpul atacului, Zef Gjoni i-a acoperit capul româncei cu o plapumă și a întrebat: „Nu ai murit încă?” Victima l-a implorat pe Gjoni să se oprească și să cheme o ambulanță. Când în cele din urmă a sunat la 911, i-a explicat operatorului că el și soția lui s-au certat și „ea s-a înjunghiat în inimă de două sau trei ori”. Când au sosit poliția și paramedicii, victima le-a putut spune prin intermediul unui interpret român că soțul eii-a provocat rănile. A fost prins pe loc.

Haos pe un aeroport din Anglia. Zeci de români, debarcați din avion după ce au stat ore întregi pe pistă: „Avem nevoie de ajutor!” - VIDEO

 

„A fost un atac fără sens și violent”

 

Victima avea cel puțin 17 răni de înjunghiere perceptibile și un plămân perforat. Bărbatul a fost condamnat vineri, 10 iunie, la 19 ani de închisoare la Croydon Crown Court. În urma procesului, el a fost găsit vinovat de acuzația de tentativă de omor.

„Acesta a fost un atac fără sens și violent în interiorul unui cămin conjugal”, a declarat purtătorul de cuvânt al CPS, Thea Viney. „Zef Gjoni s-a înarmat cu două cuțite de bucătărie înainte de a lansa un atac neprovocat asupra propriei sale soții pur și simplu pentru că ea dorea să comunice cu familia ei. Victima, care de atunci a fugit din țară, se consideră norocoasă că este în viață.

Trei români care se întorceau din Anglia, morți într-un cumplit accident de microbuz în Cehia. Alți doi sunt în stare critică

În timpul unui interogatori la Poliție, Gjoni a declarat că lockdown-ul Covid-19 i-a supărat soția pentru că era separată de familia ei din România. El a susținut că ea se tăiase în baie, dar juriul a văzut această minciună evidentă. Dovezile medicale și declarațiile victimei, care a trebuit să petreacă două săptămâni în spital, recuperându-se după rănile înjunghiate, au fost incluse în dosarul urmăririi penale.

CPS este pe deplin angajat să asigure justiția victimelor abuzului domestic și va urmări întotdeauna aceste cazuri în cazul în care există suficiente dovezi”.

Anglia. Povestea impresionantă a unui șofer român de TIR care de la XXXXXL a ajuns la M: „A fost cu adevărat sfâșietor. Era un coșmar”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel