Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ANAF vrea să convingă stilistele să-și declare veniturile
WhatsApp
Sumele mari de bani câștigate de stiliștii care lucrează acasă au intrat în vizorul autorităților. 

ANAF lansează un program național de conformare pentru persoanele fizice din domeniul înfrumusețării și întreținerii corporale, începând cu luna martie, conform unui comunicat de presă oficial.

Potrivit informațiilor furnizate de instituție, acest program reprezintă o continuare a eforturilor demarate în 2022 pentru a sprijini contribuabilii din acest sector în îndeplinirea obligațiilor fiscale (cum ar fi înregistrarea, declararea și plata).

Scopul programului este de a îmbunătăți nivelul de informare al contribuabililor activi sau potențiali din domeniul înfrumusețării și întreținerii corporale. ANAF subliniază că o mai bună informare va contribui la conștientizarea obligațiilor fiscale asociate veniturilor din acest domeniu și va reduce riscul sancțiunilor în cazul unor controale fiscale.

Pe cine țintește ANAF

 

Grupurile vizate de acest program includ atât persoanele fizice care obțin venituri din aceste activități (PFA, ÎI, ÎF, absolvenți de cursuri în domeniu și alte persoane fizice relevante), cât și angajatorii din industrie și furnizorii de formare profesională.

Ca și în anii precedenți, ANAF va furniza materiale informative privind impozitarea veniturilor din serviciile de înfrumusețare și va organiza seminarii online pe tema "Completarea și depunerea Declarației Unice (Formular 212)".

Pentru asistență fiscală și îndeplinirea corectă și la timp a obligațiilor fiscale, contribuabilii sunt încurajați să contacteze Call-Center-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală la numărul de telefon 031.403.91.60.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel