Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ambasadorul Franței în România anunță eveniment deosebit în Brașov. Tinerilor li se vor prezenta posibilitățile de a lucra în firme franceze
WhatsApp
Ambasada Franței în România va organiza un eveniment la Brașov prin care se vor prezenta tinerilor diverse posibilități de a lucra în firme franceze.

Ambasadorul Franței în România, Nicolas Warnery, a afirmat joi că Județul Brașov se situează în topul priorităților Ambasadei Franței datorită prezenței semnificative a comunității franceze în zonă. În cadrul primei sale vizite în afara Bucureștiului după depunerea scrisorilor de acreditare, diplomatul francez a exprimat intenția de a organiza un eveniment deosebit în orașul Brașov, având ca scop consolidarea legăturilor dintre mediul de afaceri și cel educațional.

Warnery s-a întâlnit cu prefectul Mihai Cătălin Văsii și cu vicepreședintele Consiliului Județean, Ciprian Sterpu, subliniind importanța colaborării descentralizate în economie, cultură și educație. Ambasadorul a evidențiat faptul că există unități de învățământ în județul Brașov care oferă clase cu predare în limba franceză, apreciind implicarea Alianței Franceze Brașov și a consulului onorific al Republicii Franceze, Ion Ciolacu.

Județul Brașov ocupă locul trei la nivel național în ceea ce privește investițiile străine directe

"Ambasada acordă o atenție deosebită județului dumneavoastră, având în vedere legăturile economice strânse, proiectele culturale și schimburile educaționale. De aceea, planificăm să organizăm la toamnă un eveniment special în Brașov, menit să faciliteze interacțiunea dintre mediul de afaceri și cel educațional, promovând astfel oportunitățile investiționale și deschizând noi perspective pentru tineri în companiile cu capital francez", a declarat diplomatul Nicolas Warnery.

Prefectul Brașovului a subliniat în cadrul întâlnirii buna colaborare dintre firmele locale și cele cu capital francez, precum și implicarea comunității de afaceri franceze în viața brașoveană. De asemenea, s-a evidențiat faptul că Județul Brașov ocupă locul al treilea la nivel național în ceea ce privește investițiile străine directe, iar proiectele de dezvoltare a infrastructurii locale pentru viitor au fost prezentate ca elemente cheie în consolidarea calității vieții în Brașov, informează Agerpres. 

--------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel