Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ambasada României în Italia, anunț important pentru români: Reuniune pe tema pensiilor comunitare cu participarea CNPP
WhatsApp
Ambasada României în Italia are un anunț important pentru românii din Peninsulă, interesați de pensiile comunitare. Luni, 28 noiembrie, la sediul Ambasadei de la Roma, va avea loc o reuniune în care se va dezbate această situație,  cu participarea unor reprezentanți ai Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) din România.
Ambasada României în Italia, anunț important pentru conaționali: Ziua porților deschise dedicată copiilor / Foto: Facebook

Reuniune pe tema pensiilor comunitare cu participarea Casei Naționale de Pensii Publice din România, la Roma.

Persoanele interesate de tema pensiilor și de clarificarea aspectelor legate de obținerea pensiilor comunitare sunt invitate să ia parte luni, 28 noiembrie 2022, începând cu ora 18.30, la o întâlnire la sediul Ambasadei României în Italia din Via Nicolo Tartaglià 40, 00197, Roma, cu reprezentanții Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP) și cu președintele CNPP, Daniel Baciu.

Vor fi abordate următoarele subiecte:

* Rolul și atribuțiile CNPP Sistemul public de pensii din România și categoriile de pensii acordate;

* Beneficiile acordate pensionarilor în anul 2022:

* Pensii comunitare: regimul de depunere a cererii, întocmirea dosarului de pensie comunitară, instituţiile cu competenţă în domeniu, persoanele de contact etc.

Ambasada României în Italia, anunț important pentru români: Reuniune pe tema pensiilor comunitare cu participarea CNPP 

 

Persoanele interesate să participe la reuniunea de informare, sunt rugate să transmită un e-mail la adresele [email protected] și [email protected], în care să precizeze numele și prenumele, precum și un număr de telefon de contact.

Persoanele care nu pot fi prezente la sediul Ambasadei, vor avea posibilitatea de a participa prin videoconferință. În acest sens, vă adresăm rugămintea de a solicita la adresele de e-mail indicate înscrierea prin videoconferință, pentru a primi, în timp util, datele de conectare.

Persoanele care au depus deja cereri de acordare a unor drepturi de pensie şi doresc să adreseze întrebări punctuale cu privire la stadiul cererilor acestora, sunt rugate să transmită detalii ale cererilor depuse la aceeleași adrese de e-mail sau să prezinte direct, în timpul reuniunii, un rezumat al situației.

2. -imagine fara descriere- (pensii-italia.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel