Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânără mamă româncă, lăsată fără viață de soțul ei, în Germania. Bărbatul explică de ce a comis oribila faptă: „Mihaela a vrut să mă atace”
WhatsApp
Mihaela B., în vârstă de 36 de ani și mamă a doi copii de 4, respectiv 7 ani, a fost ucisă de soțul ei, Romulus B., în vârstă de 34 de ani, în Furth, landul Bavaria din Germania, pentru că l-a amenințat că-l bagă la închisoare? Ieri, românul a dat explicații în fața instanței și spune că soția lui ar fi vrut să-l atace cu un cuțit.
„Am fost îngrozit!” Tânără mamă româncă, lăsată fără viață de soțul ei, în Germania. Bărbatul explică de ce a comis oribila faptă: „Mihaela a vrut să mă atace”

Tragedia a avut loc la data de 4 septembrie 2022. Romulus a ucis-o pe Mihaela cu 14 răni de cuțit pentru că îl amenințase că va „informa poliția cu privire la consumul continuu de droguri, iar acest lucru ar fi dus la revocarea eliberării sale condiționate”. Cu ceva timp în urmă, românul a fost condamnat la nouă luni de închisoare de către Tribunalul din Fürth pentru că și-a bătut și amenințat soția.

2. -imagine fara descriere- (am-fost-ingrozit-tanara-mama-romanca--lasata-fara-viata-de-sotul-ei--in-germania--barbatul-explica-de-ce-a-comis-oribila-fapta-mihaela-a-vrut-sa-ma-atace-2.jpg)

SURSA FOTO: captură bild.de

Potrivit rechizitoriului, însă, Romulus nu a vrut să intre în închisoare și a vrut să împiedice descoperirea „achiziționării și deținerii de droguri ilegale recurente” de către polițiști. Dar când Mihaela l-a amenințat exact cu asta, românul a luat un cuțit din bucătărie după ceartă și a înjunghiat-o în mod repetat pe femeie în cap, partea superioară a corpului și în brațe. Copiii erau cu mama inculpatului la momentul crimei.

Șofer român, sfârșit cumplit în Germania: Conaționalul avea 35 de ani

 

„Mihaela nu a fost un înger”

 

Romulus B. a dat ieri explicații în fața judecătorului și a avut cu totul altă variantă. „Mihaela nu a fost un înger”, au spus avocații apărării. „Cu soția sa - o fostă prostituată - au fost constante certuri. După o eroare de tratament în timpul celei de-a doua nașteri din 2018, ea a fost și bolnavă mintal și i-a speriat din nou și din nou”.

3. -imagine fara descriere- (am-fost-ingrozit-tanara-mama-romanca--lasata-fara-viata-de-sotul-ei--in-germania--barbatul-explica-de-ce-a-comis-oribila-fapta-mihaela-a-vrut-sa-ma-atace-3.jpg)

SURSA FOTO: captură bild.de

Potrivit românului, Mihaela ar fi lovit copiii, l-ar fi respins în mod repetat, l-ar fi insultat și l-ar fi amenințat că va fi bătut de frații ei. Ar fi fost și certuri pentru că și-ar fi susținut în mod repetat fratele, care era dependent de băutură și jocuri de noroc.

Conform lui Romulus, el și soția lui ar fi luat împreună metanfetamina de cristal, de la jumătatea lunii august până în ziua crimei „au continuat să o folosească”.

Germania. Româncă înjunghiată de iubit, după ce și-a adus fostul partener în casa lor: "O, Doamne, ce am făcut"

 

„Am fost îngrozit, am presupus că Mihaela a vrut să mă atace”

 

4. -imagine fara descriere- (am-fost-ingrozit-tanara-mama-romanca--lasata-fara-viata-de-sotul-ei--in-germania--barbatul-explica-de-ce-a-comis-oribila-fapta-mihaela-a-vrut-sa-ma-atace-4.jpg)

SURSA FOTO: captură bild.de

Pe 4 septembrie, în ziua tragediei, Mihaela i-ar fi insultat pentru prima dată pe inculpat și pe mama acestuia chiar în apartamentul lor. El a amenințat-o că o va trânti la pământ și îi va zdrobi capul. Mai târziu, ea i-ar fi spus că ar putea și ea să-l termine.

Apoi ar fi deschis sertarul din bucătărie. „Am fost îngrozit, am presupus că Mihaela a vrut să mă atace cu un cuțit. Ceea ce s-a întâmplat în continuare nu poate fi descris în detaliu”.

Romulus B. nu a putut spune dacă „a scos cuțitul din mâna Mihaelei sau din sertar”.

Un român din Germania ar fi fost concediat dintr-un motiv cât de poate de absurd: Mergea prea des la toaletă

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel