Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alexandru Arșinel, internat de urgență în spital
WhatsApp
Actorul Alexandru Arșinel (82 de ani) a fost internat de urgență în spital, în seara de marți, 1 februarie. Celebrul artist a fost transportat cu ambulanța, după ce i s-a făcut rău.  

Medicii urmează să-l supună unui set de analize dacă starea de sănătate a lui Arșinel s-a înrăutățit pe fond nervos ori dacă este vorba despre operația suferită de curând, de actor.

Alexandru Arșinel a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Universitar din Capitală. Actorul în vârstă de 82 de ani este foarte afectat de faptu că actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, nu a mai vrut să-i prelungească contractul pentru funcția de consilier artistic la Teatrul Constantin Tănase, locul în care a jucat sute de piese și a unde a deținut funcția de director.

Alexandru Arșinel le-a spus medicilor de la Spitalul Universitar că din cauza supărării a suferit un puseu de tensiune, scrie Antena3.ro

În urmă cu două luni, Alexandru Arșinel a suferit, în urmă cu două luni, o operație pe inimă, însă nici acum nu este bine complet. Actorul are în continuare probleme de sănătate, stări de amețeală și dureri de cap. „Am fost la spital la Monza la control, după operația la inimă. Nu am o stare bună. Îmi mai vin niște valuri în cap, în creier, cu toate că sunt bine! Nu pot să mă plâng! Mă mișc destul de greu, trag de mine.

Mai ies din casă pentru spectacolul pe care-l am, dar e foarte greu să-i mulțumești pe toți. În sală sunt 30 de persoane… în condițiile acestea cu pandemia, iar activitatea teatrului se desfășoară și cu ajutorul colaboratorilor, balerini, artiști.. ne-au tăiat la jumătate… iar acum Nae mă mai are și pe mine pe cap! Firea ne-a ajutat foarte mult, a ajutat arta, în general, teatrele le-a sprijinit...”, a declarat recent Alexandru Arșinel.

Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul de director cu Teatrul Constantin Tănase

 

Actorul Alexandru Arșinel a anunțat zilele trecute că primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase, iar din acest motiv se simțea mâhnit.

Fostul primar general Gabriela Firea l-a atacat pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, care nu a prelungit contractul actorului Alexandru Arșinel de la Teatrul Constantin Tănase.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arșinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poți să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat și a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicușor Dan cu Alexandru Arșinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înțelege. Maestrul Arșinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani și nici nu mai avea vreo funcție de conducere. Își dorea să continue pe postul de consilier artistic și să-i învețe pe actorii mai tineri din experiența adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Firea mai susține că prin excluderea lui Arșinel din teatru nu se face economie la buget: „Tot ce reprezintă astăzi Teatrul de Revistă Constantin Tănase i se datorează maestrului Arșinel. Nicușor Dan nu a făcut nicio economie la buget după ce l-a îndepărtat pe acest mare actor din funcția de consilier artistic”, a adăugat Gabriela Firea.

Primarul general a făcut marți precizări cu privire la situația lui Arșinel. El susține că Alexandru Arşinel a fost şi este actor colaborator la Teatrul Constantin Tănase.

„Până de curând era și directorul artistic (adică directorul adjunct) al teatrului. În urma informațiilor primite din teatru asupra activității sale ca director artistic, nu i-am mai prelungit acest mandat. A rămas cu contractul de colaborare cu teatrul, în calitate de actor”, susține Nicușor Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel