Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alex, tânărul dispărut în Italia după o petrecere la mănăstire, a fost găsit mort pe o mică insulă din Piave
WhatsApp
Alex Marangon, tânărul de 26 de ani, dispărut în Italia după o petrecere la mănăstire, a fost găsit mort pe o mică insulă din râul Piave.
Alex, bărbatul de 26 de ani găsit mort în Italia, s-ar fi aflat sub efectul unui halucinogen folosit de șamani

Dispariția barmanului din Vidor, care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timpul unei petreceri private la abația Santa Bona, a mobilizat autoritățile și voluntarii pentru o amplă operațiune de căutare.

Marți, 2 iulie, trupul neînsuflețit al lui Alex a fost reperat de elicopterul pompierilor care survola zona de trei zile. Echipajul elicopterului Drago 149 a observat corpul puțin după ora 14:30, la aproximativ 4 kilometri în aval de punctul inițial de căutare din Vidor.

Echipajul de pe elicopter, cu sprijinul pompierilor fluviali, a reușit să recupereze corpul și l-a predat medicului legist pentru examinare. După primele verificări, cadavrul a fost transportat la morga din Montebelluna, conform Il Messaggero.

Vezi și: Tânăr dispărut în Italia după o petrecere la mănăstire. Alex este căutat în râul Piave, după ce și-a abandonat actele și mașina

 

Mobilizarea pentru căutare

 

Căutările au început duminică dimineață, implicând zeci de pompieri care au patrulat malurile râului și zonele învecinate. Alături de aceștia, au fost mobilizate echipe fluviale, scafandri din Mestre și Protecția Civilă, care au sondat râul Piave pe o distanță de aproximativ cincisprezece kilometri, până la ecluzele Nervesa.

De asemenea, au fost folosite drone și echipe de salvare montană pentru a inspecta stâncile abrupte și zona împădurită de lângă râu.

Mama lui Alex, Sabrina, a declarat: „Era un băiat strălucitor, iubea viața. Nu ar fi plecat niciodată așa. Fiul meu nu ar fi dispărut în neant, era plin de vise și dorințe. Și, mai presus de toate, nu ar fi plecat fără telefonul său mobil”.

În prezent, carabinierii audiază martorii și investighează posibilele piste privind dispariția lui Alex. Au fost deja audiați părinții și prietenii săi, iar anchetatorii încearcă să reconstituie ultimele momente din viața tânărului.

 

Posibile ipoteze

 

Alex Marangon era cunoscut pentru interesul său în meditație și mișcările de inspirație New Age și Zen. În trecut, au existat zvonuri despre implicarea sa în diverse grupuri și chiar în secte satanice, deși acestea sunt considerate nefondate și urmează să fie investigate de autorități. Carabinierii nu exclud nicio ipoteză, de la un accident în apele reci ale râului, la un gest voluntar sau o posibilă fugă.

În ciuda eforturilor uriașe de căutare și salvare, vestea tragică a găsirii trupului neînsuflețit al lui Alex Marangon aduce o mare greutate pentru familie și comunitate. Ancheta continuă pentru a descoperi circumstanțele exacte ale morții sale și pentru a aduce claritate în acest caz tragic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
27 iun 2024, 14:47
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel