Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă pe o plajă din Grecia. Turiștii au văzut un rechin mare în apropiere de țărm - VIDEO
WhatsApp
Este alertă pe o insulă din Grecia, unde turiștii au văzut un rechin mare de trei metri în apropiere de țărm. 
Alertă pe o plajă din Grecia. Turiștii au văzut un rechin mare în apropiere de țărm - VIDEO

Rechinul a fost văzut de turiștii care se aflau pe plaja Kamari de pe insula grecească Kos, informează Știrile PRO TV. Martorii povestesc că rechinul înota la doar 50 de metri de țărm. Turiștii care se aflau în apă s-au înreptat rapid către mal pentru a se feri de pericol.

Jackie Jones, o femeie din Staffordshire, Marea Britanie, a luat parte la momentul înfricoșător. Acesta se afla pe plajă împreună cu soțul său. Cei doi spun că vin de 20 de ani în vacanță pe insula Kos, însă nu au văzut niciodată un rechin.

„Am ieșit din apă și mă bucur că am făcut-o. Nu am vrut să fiu eu următoarea masă. (...)Soțul meu a văzut ceva în apă și a crezut că este cineva care face snorkeling. Ne-am ridicat și am văzut că era o înotătoare(...)Mai erau oameni în apă. Am avut o viziune oribilă că în orice moment cineva din apă va dispărea”, a declarat un turist britanic.

Cuplul de turiști britanici a revenit a doua zi pe plajă, însă nu au mai văzut niciun rechin. 

„A doua zi ne-am întors pe plajă, dar am stat la distanță. (...) Cu siguranță ne vom întoarce pe insulă”, a spus Jackie Jones.

 

 

O româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt, în Marea Roșie

 

Trupul unei turiste românce a fost descoperit, la începutul lunii iulie, la câteva ore după un atac al unui rechin care a provocat moartea unei austriece în vârstă de 68 de ani.

Românca este a doua persoană ucisă în urma unui atac al unui rechin în Marea Roșie din Egipt. Atacurile au avut loc la sud de orașul Hurghada, a anunțat Ministerul egiptean al Mediului.

Ambele atacuri au avut loc la o distanță de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei orașului Sahl Hasheesh, potrivit surselor.

Ministerul a precizat în comunicatul său că a fost formată o comisie pentru a examina circumstanțele atacurilor și eventualele motive științifice care au stat la baza acestora.

De asemenea, instituția a menționat că guvernatorul regiunii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților în zona din jurul atacurilor.

Prima victimă a fost transferată la un spital privat local, a declarat pentru Reuters o sursă din cadrul Direcției pentru afaceri sanitare de la Marea Roșie. Acesta a adăugat că s-a încercat resuscitarea acesteia, dar a murit din cauza rănilor.

O sursă de securitate a mai adăugat că femeia austriacă locuia în Egipt în ultimii cinci ani cu soțul ei egiptean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel