Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă de 50 de ani, dispărută fără urmă în Spania. Poliția Națională, apel la cetățeni pentru a o găsi pe Lizica Petruța
WhatsApp
Asociația SOS Desaparecidos și Poliția Națională lansează un apel la ajutor pentru găsirea lui Lizica Socolovici, o româncă în vârstă de 50 de ani. 
Foto: Românca dispărută / Sursa: sosdesaparecidos.es

O femeie de cetățenie română în vârstă de 50 de ani este căutată în Spania. Lizica Petruța Virginica Socolovici a dispărut miercuri - 06/02/2024. Rudele, prietenii și vecinii acesteia s-au mobilizat pentru găsirea ei colaborând cu SOS Desaparecidos și Centrul Național pentru Persoane Dispărute. Femeia este căutată non-stop în orașul Collado Villalba.

Semnalmentele româncei dispărute


- Înălțime: 1.6 metri

- Greutate: 50 kilograme

- Culoarea ochilor: Negri

- Culoarea părului: Negru, drept 

Ultima dată când a fost văzut purta o haină lungă marca Tommy Hilfiger și cizme negre 

Dispariția sa a fost raportată la Poliția Națională, iar autoritățile solicită sprijinul publicului pentru a găsi această femeie.

Pentru a furniza informații care pot ajuta la localizarea ei, cetățenii sunt îndemnați să contacteze Poliția Națională la numărul de telefon 091 sau 112. De asemenea, pot apela la numerele de telefon ale asociației SOS Desaparecidos la 649 952 957 și 617 126 909.

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel