Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adolescentul care a ucis-o pe Maria Campai a mărturisit tot, cu lux de amănunte. „Am vrut să văd cum se simte”
WhatsApp
Mărturisirea șocantă a adolescentului de 17 ani care a ucis-o pe Maria Campai. ATENȚIE, în articol sunt informații care vă pot afecta emoțional.
Sursă: gazzettadimantova.it

Au apărut noi informații despre cazul româncei Maria Campai, ucisă săptămâna trecută de un adolescent în vârstă de 17 ani pe care l-a întâlnit pe internet. Criminalul le-a povestit anchetatorilor cum și de ce a omorât-o pe Maria. Potrivit investigațiilor, acesta a căutat informații și videoclipuri online despre cum să omori o persoană, folosind tehnici din artele marțiale.

Criminalul Mariei Campai era considerat „un băiat 'drăguț' și 'calm'"

 

În timpul interogatoriului, tânărul le-a explicat calm și detașat că motivul pentru care a omorât-o pe româncă este că „voia să vadă cum se simte să omori pe cineva”, și mai mult, a dezvăluit și unde a ascuns-o. „E acolo, sub acea plantă. Am ascuns-o în grădina aceea, sub niște frunze.”. 

Minorul nu are antecedente penale și era considerat „un băiat drăguț, calm”, cunoscut de vecini pentru comportamentul său respectuos. Totuși, procuratura a ridicat acuzații grave după ce acesta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Dispozitivele electronice confiscate de poliție au arătat că tânărul era interesat, în mod special, despre cum să omoare o persoană folosind mâinile goale.

Conform primelor probe, băiatul ar fi lovit victima de două sau trei ori în față pentru a o năuci, apoi a strangulat-o în garajul său, unde au fost găsite urme de sânge. Cadavrul a fost ulterior mutat în grădina unei case nelocuite din apropiere, relatează Il Messagero. 

Tânărul era obsedat de aspectul său fizic. „Nu puteam să-mi găsesc o iubită”

 

Mama tânărului exclude posibilitatea ca el să fie vinovat pentru această crimă, în timp ce tatăl încearcă să-l apere. În fața presei, bărbatul a declarat că „nu exclude faptul că el ar putea fi criminalul” deși ulterior a mai spus că el se afla acasă în momentul crimei, ceea ce dă de înțeles că dacă s-ar fi întâmplat așa ceva, ar fi auzit. Cert este că pe corpul băiatului au fost identificate zgârieturi în zona mâinilor și brațelor. 

Citește declarațiile: Tatăl tânărului acuzat de uciderea Mariei Campai rupe tăcerea. „Nu exclud că ar fi putut fi el”

Un alt aspect pe care l-a menționat presa italiană despre tânărul de 17 ani este că acesta era „obsedat de fizicul său” și avea un canal de Youtube unde împărtășea antrenamente. În urmă cu mai puțin de un an, acesta ar fi povestit pe Tiktok că „toată viața am fost slab și mă gândeam să mă sinucid, nu puteam să-mi găsesc o iubită, încă nu pot, mi-am pierdut încrederea în mine. Dar în ziua în care am descoperit sala de fitness și am început să mă antrenez, am continuat și acum merg constant. Regret multe lucruri pe care le-am făcut, dar mersul la sală nu este unul dintre ele.”

Cercetările au fost declanșate după ce sora Mariei Campai a raportat dispariția acesteia, iar carabinierii din Viadana au activat rapid un plan de căutare. Investigațiile au dus la identificarea tânărului, iar imagini de pe camerele de supraveghere au confirmat prezența sa în zonă în seara dispariției.

Vezi mai multe detalii despre momentul dispariției: Maria Campai, românca de 42 de ani dispărută în Italia, a fost găsită decedată. Se întâlnea cu un băiat de 17 ani

Băiatul a fost transferat la închisoarea pentru minori Beccaria din Milano fiind acuzat de omor cu premeditare și de ascunderea cadavrului, iar autopsia Mariei Campai va determina cu exactitate cauzele decesului. 

Investigațiile continuă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel