Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adjunctul Poliției verifică modul cum s-a intervenit la luarea de ostatici a muncitorilor români
WhatsApp
Adjunctul Polițiie Române, chestorul de poliție Florentin Brăcea, merge la Bacău, unde va conduce verificările în urma tragediei de la Onești, unde un bărbat a sechestrat și omorât doi muncitori care renovau un apartament din care el fusese evacuat.
Sursa foto: captură Antena 3

Poliția Română transmite, luni seara, că s-a decis ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment.

Citește și Muncitori români, sechestrați de un pensionar: Cel puțin doi au fost uciși

Din echipa de verificare fac parte chestor de poliție Alexandru Scurtu, directorul SIAS -IGPR și comisar-șef de poliție Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al DIC - IGPR.

La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun.

 

Doi muncitori au fost omorâți

 

Primele imagini ale intervenției din blocul din Onești surprind haosul. Deși teoretic se știa că unul dintre muncitori fusese înjunghiat, polițiștii intră zgomotos în scara blocului. La scurt timp se aud primele împușcături. În tot acest timp, pe stradă sunt mai multe persoane, iar forțele de ordine încearcă să disperseze mulțimea curioasă.

Citește și Imagini de la negocierea muncitorilor români sechestrați. Cei doi, legaţi şi ţinuţi pe balcon

Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, supărat că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici.

Bărbatul de 68 de ani a intrat în apartamentul unde cei doi bărbați renovau, ei fiind angajați de actualul proprietar, și i-a ținut ostatici.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, supărați că renovau apartamentul din care fusese evacuat.

 

Agresorul a ajuns și el la spital

 

Polițiștii au intervenit în forță și au tras mai multe focuri de armă.

Din păcate, unul dintre muncitori era decedat.

Celălalt, un bărbat de 36 de ani a fost luat în stare critică, în stop cardio respirator și dus la spital, unde a murit.

Agresorul a ajuns și el la spital. El multiple plăgi împușcate în mâini, picioare, abdomen. Este internat la Chirurgie, în stare stabilă și urmează ca medicii să îl ducă în sala de operație, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel