Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Actrița Anna Heche a murit 
WhatsApp
Actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, nu și-a recăpătat cunoștința după accidentul rutier din 5 august, iar sa prietena Nancy Davis a anunțat, vineri seara, că actrița a decedat.

Actrița americană Anne Heche a murit, la o săptămână după ce a fost grav rănită în accidentul rutier, a anunțat prietena ei, Nancy Davis, pe Instagram.

„Cerul are un nou Înger. Prietena mea iubitoare, amabilă, amuzantă, simpatică, îndrăgită și frumoasă @anneheche a plecat în Rai. Îmi va lipsi teribil de mult și voi prețui toate amintirile frumoase pe care le-am împărtășit. Anne a fost întotdeauna cea mai amabilă, cea mai grijulie persoană care a scos mereu la iveală ce e mai bun din mine... Inima mea este frântă”, a scris Nancy Davis pe Instagram.

Vestea a fost confirmată pentru TMZ de un reprezentant al familiei sale, care a spus: „Am pierdut o lumină strălucitoare, un suflet bun și foarte vesel, o mamă iubitoare și o prietenă loială. Anne ne va lipsi foarte mult, dar ea trăiește mai departe prin fiii ei frumoși, prin munca ei și prin pasiunea ei pentru advocacy. Curajul ei de a rămâne mereu în adevărul ei, răspândind mesajul ei de iubire și acceptare, va continua să aibă un impact de durată”.

Vineri după-amiază, presa online din SUA anunțase că Heche se afla în „moarte cerebrală”, ceea ce, conform legislației din California, reprezintă definiția morții.

De dimineață s-a anunțat că Heche va fi deconectată de la aparate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel