Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident teribil cu trei răniţi: Un autoturism a fost acroşat de o autocisternă şi s-a răsturnat
WhatsApp
Trei persoane au fost rănite, miercuri, 10 noiembrie, după ce autoturismul în care se aflau a fost acroşat de o autocisternă şi s-a răsturnat pe DN 73, în zona localităţii Miceşti.
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei

Potrivit autorităților, "din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani din Grădiştea, judeţul Vâlcea, care conducea o autocisternă pe DN 73, din direcţia Piteşti către Câmpulung, în localitatea Miceşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi acroşat un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 72 de ani din Ţiţeşti, după care autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

De asemenea, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că la locul accidentului au intervenit o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD. Potrivit IPJ Argeş, şoferul autoturismului şi cei doi pasageri, o femeie şi un copil, au primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând ulterior transportul la spital.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind că nu au consumat alcool, scrie Agerpres.

 

Accident cu doi morți și cinci răniți 

 

Un accident cu un final tragic a avut loc în urmă cu câteva zile. Acesta s-a soldat cu doi morţi și cinci răniţi, printre care patru copii cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, este bilanţul unui accident care a avut loc luni seară pe pe DN 7 în județul Dâmbovița.

Din primele cercetări, se pare că de vină pentru producerea tragediei ar fi un bărbat de 79 de ani, care a virat fără să se asigure. Celălalt conducător auto n-a mai apucat să evite impactul. Tragedia s-a petrecut aproape de ieşirea din localitatea Tărtăşeşti către Bucureşti. Din primele verificări, se pare că şoferul în vârstă de 79 de ani, ar fi efectuat neregulamentar manevra de întoarcere, fără să se asigure, și așa s-a produs accidentul, spun anchetatorii. Șoferul celuilalt autoturism nu a mai apucat să frâneze și a lovit puternic maşina în care se aflau cei doi soţi.

„Cei care au întors aici i-ar fi tăiat calea domnului care venea cu viteză şi trebuia să intre în localitate. Aşa e când e viteză şi neatenţie”, spune un martor, potrivit Știrile PRO TV.

În urma impactului, maşina celor doi a fost aruncată pe câmp. Oamenii au rămas blocaţi în autoturism, iar mai multe echipaje de prim ajutor au intervenit de urgenţă. În celălalt autovehicul se aflau şoferul de 34 de ani şi patru copii, cu vârste între 9 şi 11 ani. Aceştia au scăpat cu răni uşoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel