Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident rutier, cu cinci români, între care o fetiță de 11 ani. Victimele au ajuns la spital
WhatsApp
Un accident rutier cu victime s-a produs, duminică seară, între două autoturisme pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu.

Patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 52 de ani şi o fetiţă în vârstă de 11 ani au fost transportaţi la spital în urma unui accident rutier produs duminică seară între două autoturisme pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu.

"ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină pe strada 1 Decembrie din municipiul Giurgiu în urma producerii unui accident rutier. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare şi patru ambulanţe SAJ. Echipajele de salvatori au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane, printre care şi o fetiţă în vârstă de 11 ani", se arată într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

Potrivit IPJ Giurgiu, în cele două autoturisme se aflau cinci persoane şi toate au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi rezultatul a fost zero în ambele cazuri.

În prezent, pompierii acţionează pentru sablarea părţii carosabile şi asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, iar poliţiştii efectuează cercetări cu privire la cauzele şi condiţiile care au dus la producerea accidentului.

 

Vezi si:

 

Tragedie pe șosea. Florin se întorcea din Franța și a murit la câţiva kilometri de casa părinților

 

Un bărbat a murit, sâmbătă, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea în localitatea Căldăraru, şi a intrat într-un copac aflat pe marginea drumului, în urma impactului fiind proiectat în afara autoturismului.

Victima este Florin B, de 26 de ani. Bărbatul se întorcea din Franţa pentru a-şi vedea părinţii.

Din nefericire, acesta a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil, a lovit un copac și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț. În urma impactului, tânărul a fost proiectat din autoturism, iar rănile suferite în urma accidentului i-au fost fatale. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face altceva decât sa declare decesul.

Potrivit unui comunicat al IPJ Argeş, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la accident în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30. "Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Costeşti s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65A, în localitatea Căldăraru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un copac şi s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului, conducătorul autoturismului a fost proiectat în afara autoturismului, decedând", se precizează în comunicat. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel