Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident în Italia: Un bărbat a murit spulberat de un camion, după ce s-a dat jos din mașină, pe autostradă, să vadă ce s-a stricat la ea
WhatsApp
Un tragic accident s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, 2 spre 3 martie, pe autostrada A4 din provincia Bergamo, soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 61 de ani.   

Conform primelor informații, incidentul s-a petrecut în jurul orei 4 dimineața, pe tronsonul dintre Bergamo și Brescia, în direcția Milano. Bărbatul, originar din zona Bergamo, conducea un autoturism marca Fiat Punto când, din motive încă neclare, a fost nevoit să oprească pe banda de urgență. Se pare că ar fi survenit o defecțiune tehnică la autovehicul.

Din nefericire, la coborârea din vehicul, acesta a fost lovit mortal de un camion care circula pe banda de viteză. Șoferul camionului, un bărbat de 42 de ani din Brescia, a declarat că nu l-a observat pe victimă din cauza vizibilității reduse, cauzată de întunericul nopții și de lipsa marcajelor reflectorizante pe banda de urgență.

Echipele medicale ajunse la fața locului nu au putut face nimic pentru a salva viața bărbatului, care a fost declarat decedat.

Poliția rutieră a efectuat cercetări la locul accidentului pentru a stabili cauzele exacte ale tragediei. Se analizează, printre altele, viteza cu care circula camionul, starea de oboseală a șoferului, precum și posibile defecțiuni ale autoturismului condus de victimă.

Pe lângă moartea bărbatului, accidentul a provocat și perturbări semnificative pe traficul autostrăzii A4, circulația fiind blocată complet pe sensul spre Milano timp de aproximativ două ore.

Ancheta autorităților este în curs de desfășurare, urmând a fi stabilite responsabilitățile pentru producerea acestui accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel