Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident grav pe DN1, la Băicoi. Trei mașini au fost implicate, un român a murit; Traficul este blocat
WhatsApp
Trei mașini s-au lovit violent într-o intersecție de pe DN1 în orașul Băicoi. În urma accidentului au rezultat două victime, iar traficul este blocat. Un bărbat de 60 de ani a decedat în urma accidentului.
Sursa Foto: Observatorul Prahovean

Un bărbat de 60 de ani a decedat, marţi dimineaţă, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 1, în zona oraşului Băicoi, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Conform sursei citate, victima se afla în stop cardio-respirator şi a fost supusă manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Reprezentanții Poliției anunță că marți, pe DN 1 Ploiești-Brașov, în zona orașului Băicoi, în județul Prahova, s-a produs un accident rutier. Impactul a avut loc la intersecția DN1 cu DJ 100F.

În accident au fost implicate trei autoturisme și au fost rănite grav două persoane.

O altă persoană care a fost rănită a fost preluată de o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, ea fiind în stare conştientă.

Centrul Infotrafic a anunţat că accidentul s-a petrecut la intersecţia cu DJ 100F, fiind implicate trei autoturisme.

Circulaţia rutieră este temporar oprită pe sensul către Braşov, desfăşurându-se prin dirijarea poliţiei, prin afara părţii carosabile. Valorile de trafic sunt în creştere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel