Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident grav de muncă în Italia: Doi muncitori români se zbat între viață și moarte. Un al treilea a fost rănit
WhatsApp
Doi români se zbat între viață și moarte, iar unul a fost rănit, după ce au fost implicați într-un grav accident de muncă în Italia.  

Trei muncitori români au căzut de la o înălțime de zece metri în timp ce lucrau pe acoperișul unei hale dintr-o localitate din Italia. Accidentul s-a petrecut luni, 15 mai, în Jolanda di Savoia, o localitate din regiunea Emilia-Romagna. 

Potrivit publicației Estense, incidentul s-a întâmplat în jurul orei 15.30, când cei trei, toți angajați legali ai companiei Coper System Srl din Mesola, lucrau pe acoperișul unei hale. La un moment dat, platforma de ridicare pe care o foloseau a cedat brusc.

Cei trei muncitori au căzut în gol, iar în urma impactului cu solul, toți au suferit leziuni grave.

Doi dintre muncitori au fost luați cu elicopterul

 

Un bărbat în vârstă de 50 și unul de 20 de ani au fost răniți grav, ambii fiind transportați cu elicopterul la Spitalul Maggiore din Bologna, unde sunt internați cu prognostic rezervat.

Al treilea muncitor, tatăl băiatului de 20 de ani, a fost transportat la spitalul Sant’Anna din Cona, însă acesta a suferit răni mai puțin severe.

La locul accidentului au intervenit medicii de la 118, carabinierii, pompierii și reprezentanți ai serviciului pentru prevenirea accidentelor și securitatea în mediul de muncă, mai scrie sursa citată. 

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel