Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident grav cu trei victime, între care și doi copii
WhatsApp
Doi copii, în vârstă de 7 şi 10 ani şi un bărbat de 52 ani au fost răniţi într-un accident produs, marţi, în localitatea Pângăraţi, din Neamț, potrivit Agerpres.
Accident grav cu trei victime, între care și doi copii

La faţa locului au intervenit pompierii şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"Echipajele medicale au acordat victimelor îngrijiri medicale la locul evenimentului după care le-au transportat la UPU Piatra-Neamţ. Ulterior, a fost solicitat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere pentru sablarea carosabilului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

 

Accident grav în Cluj: Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită

 

Un accident grav a avut loc cu o zi în urmă și în Cluj, unde un bărbat de 60 de ani a murit, iar o femeie a fost rănită în urma unui impact produs în localitatea clujeană Bicălatu, în care au fost implicate un moped şi un autoturism, potrivit Agerpres.

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi un elicopter SMURD au fost solicitate și au intervenit pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă pentru două persoane rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate un moped şi un autoturism.

″Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 17,30, iar la faţa locului au găsit un bărbat fără semne vitale întins pe jos şi o femeie care suferise mai multe traumatisme, în stare de conştienţă şi cooperantă. S-au început imediat manevrele de resuscitare pentru bărbatul în vârstă de circa 60 de ani, sprijinite cu suport vital avansat de către echipajul elicopterului SMURD. Din păcate, chiar dacă manevrele de resuscitare au fost susţinute de salvatori circa o oră, nu au mai putut readuce semnalele vitale ale bărbatului”, se arată într-o informare a ISU Cluj, potrivit Agerpres.

 

Femeia a fost transportată la spital 

 

Femeia implicată în accident a primit asistenţă medicală la faţa locului şi a fost transportată cu elicopterul SMURD la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate.

„Din primele date, conducătorul unei autoutilitare, în vârstă de 53 de ani, din Huedin, care se deplasa în spatele unui moped electric pe DC 134, din direcția Bicălatu spre Huedin ar fi intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, din nefericire, a rezultat decesul unui bărbat de 67 de ani, din Huedin, care se deplasa cu acel moped. Totodată, a fost transportată în stare conștientă la spital o femeie de 63 de ani, din orașul Huedin, pasageră pe moped. Conducătorul autoutilitarea a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel