Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident de muncă la CNE Cernavodă. Un muncitor a murit. ITM și Poliția au demarat o anchetă
WhatsApp
Un angajat al Nuclearelectrica a murit, marți, în timp ce lucra la Centrala Nucleară din Cernavodă. Inspectorii de muncă și polițiștii au demarat o anchetă, potrivit unui comunicat transmis de Nuclearelectrica.  
cne_cernavoda

Nuclearelectrica anunță că marți, la CNE Cernavodă, a avut loc un accident în urma căruia un angajat a murit.

„Colegul nostru face parte din personalul contractor al centralei. Din pacate, deși serviciul de ambulanță a ajuns la fața locului în timp rapid, s-a constatat decesul”, conform sursei citate. SN Nuclearelectrica SA a informat autoritățile - Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția Română - conform cerințelor legale și urmează ca autoritățile să efectueze investigațiile aferente pentru a afla cauzele și circumstanțele care au condus la accident.

”În data de 07.07.2020, la CNE Cernavoda a avut loc un accident în urma căruia un coleg a decedat. Colegul nostru  face parte din personalul contractor al centralei. Din păcate, deși serviciul de ambulanță a ajuns la fața locului în timp rapid, s-a constatat decesul.  SN Nuclearelectrica SA a informat autoritățile (Inspectoratul Teritorial de Muncă și Poliția Română) conform cerintelor legale și urmează ca autoritățile să  efectueze investigațiile aferente  pentru a afla cauzele și circumstanțele care au condus la accident. SN Nuclearelectrica SA prezintă condoleanțe familiei și regretă profund acest accident!”, a precizat Biroul de presă al SN Nuclearelectrica SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel