Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident cu cinci victime pe DN 13 Târgu Mureş - Sighişoara. Două persoane, încarcerate
WhatsApp
Un accident rutier soldat cu cinci persoane rănite a avut loc, duminică după-amiază, pe DN 13 Târgu Mureş - Sighişoara, în zona localităţii Acăţări din judeţul Mureş.
Șoselele din Milano, un pericol pentru viața oamenilor. Unsprezece victime de la începutul anului

Centru Infotrafic anunţă că două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar, în urma impactului, cinci persoane au fost rănite şi necesită îngrijiri medicale. 'Pompierii Detaşamentului Târgu Mureş intervin în aceste momente în localitatea Acăţari, la un accident rutier produs între două autoturisme.

În accident au fost implicate 6 persoane, dintre care două sunt încarcerate. La faţa locului au fost mobilizate următoarele forţe de intervenţie: o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD C1 Terapie Intensivă Mobilă, două ambulanţe SMURD B2, motocicletă SMURD şi două ambulanţe SAJ', a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş. Traficul este oprit temporar în zonă, arată Centrul Infotrafic. 

 

Vezi si: Bulgaria. Doi români au murit carbonizaţi. Maşina lor s-a izbit frontal de un TIR înmatriculat în România

 

Doi români au murit într-un accident rutier grav, care s-a produs, duminică dimineaţă, în Bulgaria. Duminică dimineaţă, în timpul unei depășiri pe drumul dintre Ruse şi Byala, în Bulgaria, doi români au murit într-o coliziune foarte violentă dintre un autoturism şi un camion. Autoturismul a luat foc, iar cei doi români au murit carbonizaţi!

Mașina în care se aflau s-a ciocnit frontal la intersecția cu Dve Mogili cu un TIR, ambele vehicule având numere înmatriculate în România. În urma impactului, mașina a luat foc, iar cele două persoane care călătoreau în ea au fost găsite carbonizate. Identitatea lor nu a fost încă stabilită.

Şoferul din Toyota a depășit pe o porţiune interzisă, moment în care s-a izbit frontal de un TIR Volvo cu numere româneşti, condus de un șofer de 52 de ani, scrie chernomore.bg.

Un şofer care se afla în spatele autoturismului a povestit cum s-a întâmplat accidentu rutier, care a curmat două vieți.

„De la Midata, când veneam aici, am văzut că s-a întâmplat ceva, m-am oprit, am sărit să văd dacă pot scoate pe cineva afară. Mașina a luat foc foarte repede și am sunat la 112”, a povestit bulgarul Georgi Iliev, martor ocular.

Drumul a rămas închis circulației, variantele ocolitoare fiind cele prin Dve mogili – Batishnica – drumul I-5 și înapoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel