Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident ca în Final Destination. Tineri români, secerați de un cablu căzut de pe stâlp
WhatsApp
Doi tineri au fost secerați în Botoșani de un cablu căzut de pe stâlp și luat înainte de o mașină, unul dintre ei fiind transportat la spital.
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

Accidentul bizar, de genul Final Destination, a avut loc în comuna botoșăneană Copălău, scrie Monitorul de Botoșani. Doi tineri de 16 și 19 ani au fost răniți după ce un cablu a căzut de pe un stâlp și a fost luat înainte de o mașină care trecea chiar atunci pe acolo.

Incidentul este cu atât mai straniu, cu cât nu era nimeni altcineva pe acolo, în noaptea de duminică spre luni.

Șoferița mașinii nu a văzut cablul și a simțit abia șocul creat după ce i-a secerat pe cei doi tineri care se plimbau pe trotuar. A oprit imediat și a sunat la 112, ambele victime având nevoie de îngrijiri medicale. Tânărul de 19 ani a fost transportat la Urgențe pentru investigații de specialitate.

„Cei doi tineri se deplasau în calitate de pietoni. Cei implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea se vătămare corporală din culpă”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel