Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A vrut să treacă Prutul înot ca să ajungă în România. Pățania unui bărbat, prins de polițiști
WhatsApp
După ce în luna ianuarie a încercat să traverseze ilegal frontiera moldo-ucraineană și nu i-a reușit, noaptea trecută și-a supus din nou norocul la încercare. De data aceasta bărbatul spera să treacă prin înot râul Prut pentru a ajunge în România, unde spera să-și găsească ceva de lucru.
moldovean a vrut sa treaca prutul inot

În timp ce își exercita atribuțiile de serviciu pe sectorul de responsabilitate, patrula Sectorului Poliției de Frontieră Ungheni a observat o persoană, ce se deplasa pe direcția Ungheni – Ungheni Prut, la doar câțiva metri de podul feroviar.

Polițiștii de frontieră au acționat în clipa în care intenția bărbatului era clară de a traversa ilegal hotarul moldo-român. Acesta din urmă s-a supus somațiilor de a se opri, iar la audieri a recunoscut că își dorea să ajungă pe teritoriul României, pentru a-și găsi un loc de muncă.

Din cercetările preliminare s-a constatat că bărbatul în vârstă de 34 de ani este originar din raionul Rîbnița. Mai mult, acesta nu este la prima abatere de acest gen. În luna ianuarie a anului curent a încercat să traversese frontiera moldo-ucraineană prin ocolirea punctului de trecere, din motiv că avea interdicție de intrare în țara vecină. În repercursiunea evenimentelor înregistrate bărbatul este documentat conform art. 27, 362 al. (1) Cod Penal al Republicii Moldova. Polițiștii de frontieră vor cerceta incidentul până la elucidarea tuturor circumstanțelor pentru încadrarea juridică a faptei comise.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel