Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A murit Ticu Dolenschi. Lumea presei din România este din nou în doliu
WhatsApp
Lumea presei din România este din nou în doliu. După decesul jurnalistei Iulia Marin, cameramanul Ticu Dolenschi a murit, joi, 20 aprilie, la vârsta de 40 de ani.

Colaborator, printre altele la newsbucovina.ro, Ticu Dolenschi a murit lăsând în urmă o tânără soție și doi copii, informează suceavalive.ro.

Conform sursei citate, cameramanul sucevean ar fi suferit de depresie.

Ticu Dolenschi a activat peste șapte ani în cadrul televiziunii Plus din Suceava, iar ulterior a colaborat cu mai multe trusturi de presă din Suceava.

 

Jurnalista Iulia Marin a murit la 32 de ani

 

Iulia Marin, jurnalistă la Libertatea, a murit la vârsta de 32 de ani. Aceasta a fost găsită fără suflare în apartamentul din Bucureşti în care locuia, de către proprietară şi poliţişti.

Cauzele decesului vor fi stabilite de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în următoarele zile. Jurnalistă de politică și investigație cu o experiență de 11 ani, Iulia Marin a trecut prin redacţiile Adevărul, PressOne, Recorder, Gândul, iar în ultimii 3 ani şi-a desfăşurat activitatea la Libertatea.

Iulia Marin s-a luptat în ultimii patru ani cu probleme de sanatate mintală, cu diagnostice severe, despre care a ales să vorbească deschis, inclusiv despre tulburarea bipolară. A scris constant despre bolile psihice pe pagina ei de Facebook.

„Iulia Marin nu mai e. Când oamenii nu mai sunt ne amintim cât erau de minunați. Aici nu cred că e cazul. Lumea știa ce jurnalistă talentată, minuțioasă și extrem de muncitoare era. Eșecul nostru e în altă parte.

Iulia Marin a vorbit deschis despre lupta ei cu boala în articole, postări. A făcut-o fără perdea, iar noi i-am apreciat postările, i-am scris poate în privat cât e de curajoasă și talentată. Iulia a făcut toți pașii necesari. Dar noi ce am făcut dincolo de a asista la lupta ei? O luptă ca a Iuliei nu e de dus de unul singur. Și nu se duce cu like-uri și inimioare”, a scris pe Facebook jurnalista Diana Oncioiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel