Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A murit celebra Naomi, care stârnea controverse în anii 2000 în România
WhatsApp
Cântăreața transgender Naomi s-a stins din viață. 

Naomi avea 47 de ani și era internată în stare gravă într-o clinică din Germania. Motivul stării grave de sănătate nu este cunoscut nici Antonellei Lerca, cea care a făcut anunțul morții vedetei. 

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe cre a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, A scris Antonella Leca pe Facebook. 

Naomi a murit. În 2014 a ajuns în finala Eurovision

 

Naomi a stârnit controverse în România anilor 2000, atunci când și-a asumat identitatea transgender, într-o țară cu o populație foarte conservatoare. Naomi a avut numeroase apariții TV și a participat chiar la ediția națională a Eurovision, ajungând până în finală în anul 2014. Nu a ajuns însă să reprezinte România în concursul internațional.

Multiplele apariții televizate i-au creat o notorietate uriașă în România. În ultimii ani aceasta plecase din România și a ajuns în orașul Dortmund din Germania, acolo unde a și fost internată în comă. Moartea sa a survenit la doar câteva zile de la anunțul stării grave în care se afla.

Naomi a crescut într-un orfelinat și aceasta a povestit de multe ori despre viața grea și neajunsurile pe care le-a avut în viață.  

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel