Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A fost activat Planul Roșu! Trei moți și șase răniți în urma unui accident produs în Ialomița. UPDATE
WhatsApp
Un grav accident de circulație s-a produs miercuri pe Drumul European 85, în localitatea Sinești. Trei persoane au murit, iar alte șase primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Potrivit IGSU, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau nouă persoane, șapte adulți și doi copii. Trei persoane au murit în urm impactului, iar alte șase primesc îngrijiri medicale. Autoritățile din Ialomița au activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului acționează o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, în zonă au fost trimise două ambulanțe SAJ.

A fost activat Planul Roșu! Trei moți și șase răniți în urma unui accident produs în Ialomița

 

În sprijinul salvatorilor au venit și cei de la ISU București-Ilfov cu trei ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic.

UPDATE

Patru persoane au decedat, iar cinci au fost transportate la spital, în urma accidentului de pe DN 2, în afara localităţii Sineşti - este bilanţul anunţat de autorităţi.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, în eveniment au fost implicate trei autoturisme şi nouă persoane.

În urma impactului, patru persoane au decedat, iar cinci au fost transportate la spital.

Printre victime se află un minor de aproximativ 8 ani, care a suferit o fractură la picior, fiind dus la Spitalul ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti.

De asemenea, două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar alte două la o unitate spitalicească din Capitală, precizează sursa citată.

Traficul este blocat pe sensul de mers Bucureşti-Urziceni şi se circulă alternativ, pe o singură bandă, anunţă IPJ Ialomiţa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă precizează că a fost dezactivat Planul roşu de intervenţie.

"Se desfăşoară cercetarea la faţa locului în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", arată IPJ. 

 

 

Din păcate nu este singura traagedie din Ialomița din ultimele zile.

Două persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stare de înconștiență, după ce un tren de persoane a lovit o mașină, duminică seara, în județul Ialomița.

Mașină, lovită de tren în Ialomița: Două persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă

 

Potrivit ISU Ialomița, accidentul în care au fost implicate un tren de persoane și un autoturism a avut loc în localitatea Alexeni.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

În urma impactului au rezultat două victime. Acestea au fost monitorizate la fața locului și au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni. Una dintre victime, o femeie, se afla în stare de inconștiență, au transmis pompierii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel