Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
7.000 de pastile antivirale, ascunse în plafonul unui microbuz condus de un șofer român, descoperite la frontieră - FOTO
WhatsApp
Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – ITPF Sighetu Marmației au descoperit, ascunse în plafonul unui microbuz condus de un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, 7.000 de  capsule antivirale de proveniență ucraineană.
Foto ILUSTRATIV

Ieri, în jurul orei 13.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 46 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Ucraina.

2. -imagine fara descriere- (7-000-de-pastile-antivirale--ascunse-in-plafonul-unui-microbuz-condus-de-un-sofer-roman--descoperite-la-frontiera---foto-2.jpg)

Existând suspiciuni cu privire la marfa transportată, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

3. -imagine fara descriere- (7-000-de-pastile-antivirale--ascunse-in-plafonul-unui-microbuz-condus-de-un-sofer-roman--descoperite-la-frontiera---foto-3.jpg)

Astfel, în plafonul mijlocului de transport a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 350 de cutii ce conţineau 7.000 de capsule antivirale de proveniență ucraineană, medicamente pentru care bărbatul nu deţinea documentele legale pentru transport sau import.

4. -imagine fara descriere- (1637653464295-15003-s4.jpg)

Medicamentele în valoare totală de 17.500 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional de către reprezentanții Biroului Vamal Siret cu amendă în valoare de 4.000 de lei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel